wal korbowy
wal korbowy
panowie ratunku,hilfe,help ! potrzebuje walu korbowego jakiegos w miare sprawnego,albo nominalnego do szlifu.na moim wale obrocilem panewke nie wiedziec czemu i tak jeszcze jechalem ze 20 kilo z walaca korba.jeszcze walu nie wymontowalem,ale strach sie bac co z nim bedzie.korba ma luz osiowy z 5 mm i chyba wal nadaje sie juz tylko na zyletki.piszcie co macie i ile kasiury
od jazdy na sztywniaku kregoslup mi zara wybuchnie!!ma ktos odsprzedac takowy bo jak nie to eutanazja!!! ałałaaaaa
zwierzak kolki mam oryginalne tych akurat nie przerabialem.zerknij za walem,bo mam caly silnik do kupienia,a ja potzrzebuje tylko wal bo i tak bede go dawal do wywazenia wraz z kolem zamachowym.
od jazdy na sztywniaku kregoslup mi zara wybuchnie!!ma ktos odsprzedac takowy bo jak nie to eutanazja!!! ałałaaaaa
no wlasnie szukam albo nominalnego w znosnym stanie chociaz srodkowa podpora drastycznie szybko sie w nich wyciera,albo nominal do szlifu bo panewki na szlif ma moj znajomy.prosze poszukajcie w szpargalach moze cosik sie znajdzie
wlasnie caly czas szukam jakiegos bo zara swieta i sylwester,potem walentynki i dyngus,a ja mam pol sprzeta do zrobienia.wybuchlo mi wszystko.chyba za intensywnie go eksploatowalem,a czas ucieka a ja daleko w polu z robota!