siemacie bracio zaporozcowa!!!! zowia mnie jabol i mieszkam w tczewie (dla jasnosci jakby ktos nie wiedzial gdzie to jest to 40 kilo na poludnie od gdanska i calego 3city).moto dosiadam od 15 l.czyli od 1 kl.szkoly sredniej.wczesniej mamusia i tatus nie dawali przyzwolenia na jazde tymi "piorunami".zaporem jezdze od 10 l.jednym i tym samym i nie zamierzam sie go pozbywac!!! w planach,a wlasciwie na warsztacie rodzi sie kolejne "dziecko" ale juz z pod znaku big twin-a czyli krodko i na temat H-D.no ale kto wie czy nim bede jezdzil bo narazie jeszcze sie nie najezdzilem zapem.dziekuje to na tyle.
pozdrawiam
siemacie bracio motocyklowo-zaporozcowa
siemacie bracio motocyklowo-zaporozcowa
od jazdy na sztywniaku kregoslup mi zara wybuchnie!!ma ktos odsprzedac takowy bo jak nie to eutanazja!!! ałałaaaaa
- zapek-1974
- Zapomaniak
jimi z hadekiem jestem naraznie blizej niz dalej,a moze w polowie.mam rame softail,amory,2 kasty biegow 5,kompletne sprzeglo,lagi upsiedown.jak bym mial na to klieta to bym sie tego pozbyl bo bym se sprowadzil jakiegos show bike ze stanow.a ty co siekawego skladasz i jak daleko jestes??w zeszlym roku mialem wielkie cisnienie,ale mi juz opadlo i skladam sobie tak powoli.mam od cholery klamotow od japonii bo troche tym handluje na alegro i caly czas inwestuje w ten moj mini biznes.znajdziesz mnie jako krazyjabol .a i jeszcze jedno luknij na yutuba bo filmik wrzucilem jak palilem ironheada na stole,ale juz go sprzedalem bo gabarytowo to malenstwo bylo.
pozdro.
pozdro.
od jazdy na sztywniaku kregoslup mi zara wybuchnie!!ma ktos odsprzedac takowy bo jak nie to eutanazja!!! ałałaaaaa