Panewki korbowodowe
Re: Panewki korbowodowe
Uuuu, ciężka sprawa.
A zapytam,na który szlif szukasz ?
Bo na aledrogo coś kiedyś było ale chyba nominały.
A zapytam,na który szlif szukasz ?
Bo na aledrogo coś kiedyś było ale chyba nominały.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Nie da rady dorobić w jakimś zakładzie szlifowania wałów? Pewnie wyjdzie taniej, szybciej i lepiej niż szukanie oryginałów.
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
Albo nominał,albo 1szlif.Można kupić u sovietretro ale jak już ktoś wspomniał,to droga firma.Kupiłem u niego zestaw naprawczy silnika,jeszcze niedawno sprzedawał za 480pln,teraz zapłaciłem 600pln :(
MUCHA NA OSIE
600 zeta? Ma ktoś informacje ile to kosztuje na Ukrainie?
M-72, wersja Euro5
Podejrzewam że 3-4 razy taniej.
Może w tym roku uda mi się skoczyć do Lwowa to popytam o jakiś sklep z takimi częściami.
Może w tym roku uda mi się skoczyć do Lwowa to popytam o jakiś sklep z takimi częściami.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
A ja ci radzę pogooglanie się z hasłem "regeneracja wałów korbowych" i wykonanie kilku telefonów. Bo się okaże, że w cenie zestawu panewe, ty będziesz mieć panewki i szlif wału zrobiony.
600 zł to straszna kasa przecież jest.
600 zł to straszna kasa przecież jest.
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
Mucha pisał o komplecie naprawczym za 600 zł a w skład niego wchodzą cylindry,pierścienie,tłoki,tulejki i zabezpieczenia.
Sam zestaw panewek jest tańszy ale trudno dostępny.
Sam zestaw panewek jest tańszy ale trudno dostępny.
Panewki główne kupiłem na Alledrogo,za 70zł od kolegi krazyjabol,sovietretro liczył sobie za takie same 120zł,tyle samo za korbowe,jestem ciekaw ile teraz sobie liczy.W tym samym czasie za uszczelki do silnika liczył 70zł,teraz już 90zł.
MUCHA NA OSIE