???????????????
???????????????
TEST TEST raz dwa raz raz one one dupa dupa....
A tak sprawdzam, czy ktoś jeszcze tu zagląda i czy żyjecie?
A tak sprawdzam, czy ktoś jeszcze tu zagląda i czy żyjecie?
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
Re: ???????????????
Zagląda zagląda.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
hehe , ja żyję :)
Ale trzeba zapierdzielać w ogrodzie plus kilka robót przy samochodzie i czasu na coś poza to niet .....
Jak to mówią : "wchodzę , ale tylko na chwilę" :D
zdrowie
ps. Fido , nie ma opcji "zrobić" na forum tzw shout'a
Ale trzeba zapierdzielać w ogrodzie plus kilka robót przy samochodzie i czasu na coś poza to niet .....
Jak to mówią : "wchodzę , ale tylko na chwilę" :D
zdrowie
ps. Fido , nie ma opcji "zrobić" na forum tzw shout'a
gg 456 34 97
Możliwość jest ale przy tak małym ruchu tutaj nie sprawdzi się.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
pojawiamy się pojawiamy ale jakoś cisza jest:(
ja po następnej wypłacie powinienem mieć kasę na ramę i dzwon więc może robota jakoś ruszy bo na razie to zbieram kasę na klamoty czasem muszę jednak coś do dnieprasa kupić i jakoś tak się przedłuża:(
ja po następnej wypłacie powinienem mieć kasę na ramę i dzwon więc może robota jakoś ruszy bo na razie to zbieram kasę na klamoty czasem muszę jednak coś do dnieprasa kupić i jakoś tak się przedłuża:(
Pojawiam się i znikam, nie ma na nic czasu, ciągle coś do roboty :?
Pozdrowienia dla wszystkich !
Pozdrowienia dla wszystkich !
To może w realu, kiedy jakiś zlot ? Fido kiedy zawitasz w ojczyste strony ? Co prawda mój rumak wymaga jeszcze sporo pracy ale jakaś tam data była by dodatkową motywacją. Właśnie spiąłem napęd tak więc dzieje się, teraz tylko dystans dotoczyć po pre testach
Ja do organizacji zlotów nie mam głowy.
Nie nadaję się do tego.
Zresztą mieszkam na końcu świata i wszyscy mieli by za daleko.
W ojczyste strony wracam za jakieś 2 tyg i od razu pewnie wsiadam na FJ bom głodny jazdy. :D
Nie nadaję się do tego.
Zresztą mieszkam na końcu świata i wszyscy mieli by za daleko.
W ojczyste strony wracam za jakieś 2 tyg i od razu pewnie wsiadam na FJ bom głodny jazdy. :D
Błażej , jeśli można zapytać (tak z czystej ciekawości ) - śmigasz na zapku czy na rusie w oryginale ?
pzdr
pzdr
gg 456 34 97
Myślałem że ta strona została zlikwidowana kiedy zmieniliście adres
Błąd.
Istnieje nadal i się pomalutku rozwija. :D
Istnieje nadal i się pomalutku rozwija. :D
M. - wstyd się przyznać, ale ze względów finansowych w tej chwili niczym, nad czym strasznie boleje. Niemniej kontakt z motocyklami mam cały czas. W tym tygodniu miałem pełną elektrykę w mz trophy i naprawę i modyfikacje elektryki w VL 1500 LC. W przyszłym mam coś z elektryką w jakimś CBR.
A wiecie co, mi strasznie brakuje kogoś w rodzaju ,, detonatora ,, pomysłów masa , możliwości spore, a tu samemu d....a. Jak by znalazł się ktoś z Lublina , to chętnie bym dzielił sukcesy i upadki. Tworzył z nim ,, nowe dziady,, i w końcu wyjechał super maszyną .
Natomiast mam za to kogoś w formie ,, hamulcowego,,. Jak tylko wyskoczę z nowym pomysłem , to on mi zaciąga ręczny. I tak dzień po dnu sam walczę.
Natomiast mam za to kogoś w formie ,, hamulcowego,,. Jak tylko wyskoczę z nowym pomysłem , to on mi zaciąga ręczny. I tak dzień po dnu sam walczę.
Hehe , to wrzucaj pomysły tu :D
Ja z chęcią Ci pokibicuję , bo u mnie na razie zastój ( może pod koniec sierpnia coś ruszę z pracami) :)
Ja z chęcią Ci pokibicuję , bo u mnie na razie zastój ( może pod koniec sierpnia coś ruszę z pracami) :)
gg 456 34 97
Du-di a gdzie Ty w tym LBN siedzisz?
ja się teraz po Czechowie błąkam i głupieję bo sprzęty daleko ode mnie nocują i nie mam możliwości działania. Jak masz coś do roboty to może wpadł bym od czasu do czasu i coś podziałał albo po prostu pogadał o tym czy tamtym;)
ja się teraz po Czechowie błąkam i głupieję bo sprzęty daleko ode mnie nocują i nie mam możliwości działania. Jak masz coś do roboty to może wpadł bym od czasu do czasu i coś podziałał albo po prostu pogadał o tym czy tamtym;)
Ano, nie daleko ciebie bo na osiedlu Botanik tu mieszkam. A warsztat mam na ul. Szwejka , w domku . Zapraszam na pogaduchy i działanie. Do września a może i października prawie codziennie. Później będę musiał godzić pracę z hobby.
Pracuje nad giętarką , z prasy 12T. Tel .504-127-661.
Pracuje nad giętarką , z prasy 12T. Tel .504-127-661.
Szwejka to daleko niby jest ale jak będę miał wolne to podziałamy
Pracuję od 16 do 00 więc w godzinach porannych raczej jestem wolny i chętny do roboty:)
numera zapisałem więc się odezwę jakoś niebawem;)
Pracuję od 16 do 00 więc w godzinach porannych raczej jestem wolny i chętny do roboty:)
numera zapisałem więc się odezwę jakoś niebawem;)
Fotorelację jakąś zróbcie!