Hello from Łódź
Hello from Łódź
Witojcie
Chciałem się przywitać, jestem świerzy na forum a na imię mam Michał :)
Na to forum trafiłem podczas poszukiwań info odnośnie zapków, a informacji tych szukałem-szukam gdyż niedawno zrodził się w mojej głowie pomysł stworzenia motocykla gdy wracałem do teścia odprowadzić motor. Od słowa do słowa i okazało się że teściu jest w posiadaniu sprawnego serducha od zaza :) Tak narodził się pomysł, w tej chwili jestem na etapie zbierania informacji, projektowania, wymyślania i namawiania teścia aby pomógł, gdyż jest z zawodu spawaczem i na motorkach też się zna.
Na powitanie to chyba wystarczy, na pewno się jeszcze odezwę w innych postach. Jak narazie czytam, czytam i jeszcze raz czytam.
Pozdrowienia dla Was
Chciałem się przywitać, jestem świerzy na forum a na imię mam Michał :)
Na to forum trafiłem podczas poszukiwań info odnośnie zapków, a informacji tych szukałem-szukam gdyż niedawno zrodził się w mojej głowie pomysł stworzenia motocykla gdy wracałem do teścia odprowadzić motor. Od słowa do słowa i okazało się że teściu jest w posiadaniu sprawnego serducha od zaza :) Tak narodził się pomysł, w tej chwili jestem na etapie zbierania informacji, projektowania, wymyślania i namawiania teścia aby pomógł, gdyż jest z zawodu spawaczem i na motorkach też się zna.
Na powitanie to chyba wystarczy, na pewno się jeszcze odezwę w innych postach. Jak narazie czytam, czytam i jeszcze raz czytam.
Pozdrowienia dla Was
Re: Hello from Łódź
Cześć. To sobie poczytasz Chłopaki masę ciekawych informacji tu umieszczają a jak zapytasz to na pewno dostaniesz dobrą odpowiedź:). Powodzenia w budowie i rozmowach z teściem!
Witaj, dużo roboty przed Tobą, jesli wytrwasz będziesz miał satysfakcję.
Powodzenia :)
Powodzenia :)
Witaj na forum.
Miłej lektury.
A co będziesz budował, motocykl czy trajkę ?
PS.Pisałeś że odprowadzałeś motocykl.
A czym jeździsz ?
O mało nie skasowałem twojej rejestracji bo masz konto pocztowe na gmail.
Z takich kont codziennie rejestruje się 10 botów.
Ale zauważyłem że wpisałeś te cztery literki.![:wink:](//twemoji.maxcdn.com/2/svg/1f609.svg)
Miłej lektury.
A co będziesz budował, motocykl czy trajkę ?
PS.Pisałeś że odprowadzałeś motocykl.
A czym jeździsz ?
O mało nie skasowałem twojej rejestracji bo masz konto pocztowe na gmail.
Z takich kont codziennie rejestruje się 10 botów.
Ale zauważyłem że wpisałeś te cztery literki.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Powitać .
No to czytaj,czytaj,czytaj a w chwilach wolnych, buduj,buduj i buduj. Witaj :D
....nie ma nic piękniejszego od motóra oprócz innego motóra!!!!!!!
Fido
Będe budował motor, w tej chwili nie mam niczego swojego :( jeżdze tym co znajdę u teścia, gdy wpadłem na diabelski pomysł zbudowania zapa odprowadzałem malutkie kawasaki eliminator, wcześniej była ninja 636.
Jeżeli chodzi o rejestrację to wiem o czym mówisz, sam prowadzę forum, walka z bootami przyprawia mnie o siwiznę :)
Będe budował motor, w tej chwili nie mam niczego swojego :( jeżdze tym co znajdę u teścia, gdy wpadłem na diabelski pomysł zbudowania zapa odprowadzałem malutkie kawasaki eliminator, wcześniej była ninja 636.
Jeżeli chodzi o rejestrację to wiem o czym mówisz, sam prowadzę forum, walka z bootami przyprawia mnie o siwiznę :)
A jakie forum prowadzisz ?
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Dotyczące domów z drewna (http://domy-zdrewna.pl/forum). Powstało niedawno i jest aż jeden użytkownik, ja :) no i mnóstwo bootów sie loguje - masakra