Witam wszystkich!
Mieszkam w niewielkiej miejscowości w powiecie kłobuckim, na pograniczu woj. śląskiego i opolskiego.
Jestem wielkim miłośnikiem Zapków i innych maszyn tego typu. Jesli chodzi o motocykle, to jestem w posiadniu Yamahy FJ1200 no i ona narazie musi mi wystarczyć :D
Jeśli chodzi o Zapki to styczności z nimi nie miałem, podobno w mojej okolicy ktos ma trajke z ZAZem ale ona jest jak Yeti niby jest ale nikt jej nie widział
Od około dwóch, może trzech lat chodzi mi pogłowie pomysł na zbudowanie motocykla typu bobber z silnikiem ZAZ i z wykorzystaniem jak najwięcej elementów od radzieckich bokserów.
To bedzie moja pierwsza budowa więc proszę o wyrozumiałość Forumowiczów bo zapowiada się "sto pytań do" : . Narazie zabieram się do kompletowania części i patrzę co i jak na forum działa
Pozdrawiam :)
Witam
Re: Witam
Witaj na forum. :D
Przeleć galerię,może coś ci w oko wpadnie.
Przeleć galerię,może coś ci w oko wpadnie.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Zdaję sobie z tego sprawę :(
Niestety nasza motocyklowa pasja nie należy do najtańszych, ale wychodzę z założenia że każdy wolny grosz wolę wydać na motocykle niż na inne pierdoły za przeproszeniem.
Niestety nasza motocyklowa pasja nie należy do najtańszych, ale wychodzę z założenia że każdy wolny grosz wolę wydać na motocykle niż na inne pierdoły za przeproszeniem.
Prosto do zwycięstwa!
Dokładnie.
Czyli szukaj bazy w postaci ruska + jakiś japoniec no i serducho.
Ale powiem szczerze,z nowymi zastawkami będzie ciężko.
Czyli szukaj bazy w postaci ruska + jakiś japoniec no i serducho.
Ale powiem szczerze,z nowymi zastawkami będzie ciężko.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.