Witam, Roy dlaczego zadałeś to pytanie ?, trochę się załamałem :D okazuje sie ,że nastąpiła pmyłka długość - 343 cm ( skórczył sie czy co ? - w końcu zima idzie , jak będzie lato to się znowu powiększy he he ... zrobiłem zdjęcia - nie najlepszej jakości ( u mnie z aparatem , tak jak z komputerem , puszka na pewno pójdzie jeszcze pod lakier.
Jaca, jeżeli chodzi o prowadzenie to na dobrej drodze jest idealnie , nogi i ręce wyciągnięte , człowiek odpoczywa, trapez pracuje zajebiście. W koleinch ,a raczej między nimi jak są głębokie trzeba trochę uważać - podnóżki są nisko, to samo tyczy się zakrętów ,ale piętami butów wyczuwam krytyczne momenty. nie jest to motocykl do ścigania. Nie będę ukrywał że na początku musiałem sie nauczyć nim jeżdzić (ledwo w bramę trafiłem), ale jak się już ruszy jest o'k . w konursie wolnej jazdy marne szanse są na utrzymanie równowagi, napęd jest nisko umieszczony , co zapewnia też dobre prowadzenie i nie wiem czy to znasz "efekt kołyski" przy slalomie- super sprawa, na pewno zauważyłeś że pólki są potężne (cały przód bez koła waży ok 100kg) i jest co trzymać jazda bez trzymanki nie możliwa chociażby ze wzgledu na kąt , ale do wszystkiego da sie przyzwyczaić. ciekawym zjawiskiem w słoneczne dni jest efekt odbijania się słońca o półki , zwłaszcza tą największą , przy odpowiednio nastawionym kierunku jazdy słońce odbija sie i wali prosto w twarz, jechałem tak kiedyś parę ładnych kilometrów nie wiedząc za bardzo co się dzieje z przodu. jeżeli chodzi o droge gorszej jakośći , to brakuje w przodzie amortyzatora trzeba jechać wolniej- za mocno skacze, amor będę zakładał w najbliższym czasie (szukam czegoś chromowanego). Nie wiem czy też to masz. przy mocnym dodaniu gazu, motocykl przechyla sie na prawą strone , ale mi się to podoba . Ciekawym momentem są przejazdy przez tory kolejowe, na jednym prawie zostałem , poszła śruba od mocowania silnika - najniżśzy punkt, miska nigdy nie ucierpiała ,adrenalina-pojadę , czy poczekam na pociąg :D . ale wiedziałem co robię (miałem juz kiedyś motocykl z prześwitem ok 10-11cm i było to jak dla mnie zdecydowanie za dużo, ale jak będę robił następnego , to zostanę już przy 7-8cm. przy większych prędkosciach - jak na spadochronie(zasługa gabarytów) zrobiłem zdjęcia , ale nie chcą się załadować,,za duże czy co ? no i obrobiłem , dobry w tym jestem co ? hehe.. :D
![Obrazek](http://images47.fotosik.pl/30/5614591b270a12f1m.jpg)