Płatna domena
Re: Płatna domena
Forum już pomału rusza na nowym serwerze.
Jeszcze tylko znaleźć pasujący styl i będzie git.
Jeszcze tylko znaleźć pasujący styl i będzie git.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Oczywiście deklaruje się wspomóc forum, informacje na nim zawarte są bezcenne
Jakaś tam zrzutka po złotówce może będzie.
Zobaczy się.
Zobaczy się.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
mam pytanie na temat opcji ZAPAMIETAJ przy logowaniu. tylko u mnie to nie dziala??
Kilku zgłaszało taki problem.
Poradziłem im co mają zrobić ale nie wiem czy pomogło bo nic nie napisali.
usuń ciasteczka,historię przeglądanych stron,wyczyść formularze,usuń wcześniej zapamiętane hasło do witryny.
Poradziłem im co mają zrobić ale nie wiem czy pomogło bo nic nie napisali.
usuń ciasteczka,historię przeglądanych stron,wyczyść formularze,usuń wcześniej zapamiętane hasło do witryny.
Pamięta hasło i login przy każdym logowaniu ale trzeba wcisnąć loguj :)
gg 456 34 97
PHPBB3 tak ma.
Czyli trzeba kliknąć Loguj. :D
Czyli trzeba kliknąć Loguj. :D
Mnie dalej najbardziej drażni to, że linki otwierają się nie w nowej karcie, a w następnej stronie. Nie policzę nawet, ile razy już sobie zamknąłem forum
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
Mam tak samo jak M. pamięta login i hasło , ale trzeba wcisnąć "zaloguj"
O fajnie byłoby gdyby linki otwierały się w nowej karcie. Też sobie czasem zamknąlem forum.
O fajnie byłoby gdyby linki otwierały się w nowej karcie. Też sobie czasem zamknąlem forum.
Od przenosin forum proszę właściciela serwera by poprawił błąd z nieotwierającymi się linkami na nowej karcie.
Mnie też to denerwuje.
Spróbuje go ponaglić.
Edit.Co do logowania.
Sprawdziłem funkcję Włącz automatyczne logowanie:
Pozwala użytkownikom na włączenie automatycznego logowania przy każdym następnym odwiedzeniu forum.
Jest włączona ale nie wiem dlaczego nie działa.Sprawdzę.
Mnie też to denerwuje.
Spróbuje go ponaglić.
Edit.Co do logowania.
Sprawdziłem funkcję Włącz automatyczne logowanie:
Pozwala użytkownikom na włączenie automatycznego logowania przy każdym następnym odwiedzeniu forum.
Jest włączona ale nie wiem dlaczego nie działa.Sprawdzę.
Widzę że niektórzy logują się jeszcze na stare forum.
Tam już prawie nic nie ma Panowie.
Trzymam je tylko dla userów którzy dawno się logowali by nie stracili kontaktu.
Z końcem kwietnia definitywnie zostanie usunięte z bazy umierającego MF (mojeforum.com).
Nie wiem jak jeszcze reaguje wyszukiwarka google,trzeba by było wypozycjonować nowy adres by był widoczny na samej górze.
Tam już prawie nic nie ma Panowie.
Trzymam je tylko dla userów którzy dawno się logowali by nie stracili kontaktu.
Z końcem kwietnia definitywnie zostanie usunięte z bazy umierającego MF (mojeforum.com).
Nie wiem jak jeszcze reaguje wyszukiwarka google,trzeba by było wypozycjonować nowy adres by był widoczny na samej górze.
Fido ,
czy temat "połączenia" z forum " dneprvw " umarł już całkowicie?
pzdr, M.
czy temat "połączenia" z forum " dneprvw " umarł już całkowicie?
pzdr, M.
gg 456 34 97
Tak szczerze mówiąc to nie ale brak mi czasu.
Mam znajomego speca ale muszę do niego podjechać osobiście i zapytać.
Wszystko będzie zależało od tego ile dostanę wolnego na święta.
Mam znajomego speca ale muszę do niego podjechać osobiście i zapytać.
Wszystko będzie zależało od tego ile dostanę wolnego na święta.
Tak mnie naszło i muszę Wam podziękować co do ponagleń z przeniesieniem forum.
Jak pamiętacie stare forum było na serwerze MF (mojeforum.net)
Serwer jest w tej chwili przepełniony,pełny botów,nie odpowiada przeważnie (błąd 503) i ciężko wogóle coś tam zmienić i napisać.
Gorzej,administracja olała właścicieli for nie oferując żadnej pomocy technicznej.
Gorzej,bo zachowali się jak bolszewicy zadając cios nożem w plecy ludziom którzy założyli tam swoje fora.
Jak ?
A zabierając im możliwość skopiowania bazy danych bez której przenosiny na inny serwer są niemożliwe.
My zdążyliśmy na czas.
Ciężkie czasy nastały i to bez ACTA.
Jak pamiętacie stare forum było na serwerze MF (mojeforum.net)
Serwer jest w tej chwili przepełniony,pełny botów,nie odpowiada przeważnie (błąd 503) i ciężko wogóle coś tam zmienić i napisać.
Gorzej,administracja olała właścicieli for nie oferując żadnej pomocy technicznej.
Gorzej,bo zachowali się jak bolszewicy zadając cios nożem w plecy ludziom którzy założyli tam swoje fora.
Jak ?
A zabierając im możliwość skopiowania bazy danych bez której przenosiny na inny serwer są niemożliwe.
My zdążyliśmy na czas.
Ciężkie czasy nastały i to bez ACTA.
Widzisz, nie ma tego złego co by ........... :D Czasami warto groszy parę zapłacić żeby sie dobrze bawić.
....nie ma nic piękniejszego od motóra oprócz innego motóra!!!!!!!