mocowanie silnika
mocowanie silnika
w zwiazku z rozpoczeciem budowy trajki poszukuje belki mocujacej silnik i skrzynie do ramy
Re: mocowanie silnika
Czy chodzi ci o ten wieszak od góry?
Tak posiadam jest pokryty korozją , będzie mi tylko potrzebny do trasowania otworów ,ale zrobię to na sklejce i mogę ci odsprzedać.
cyfry Panowie poprosze :mrgreen:
Poszło już wcześniej na PW.
skrzynka pusta nima nic
masz 2 konta.sprawdź na drugim.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
NA DRUGIM NIE MOGE SIE ZALOGOWAC
No to odpiszę ci tu. Coś z PW chyba nie jest dobrze. Chcę za mocowanie 30 zł + koszt wysyłki chyba że odbierzesz sobie sam w Lublinie.
Jak uznasz że temat jest już do zamknięcia to daj znać a wtedy usunę ci to nowe konto goldheart-trike.
PW chodzi ok.
Przetestowałem.
PW dochodzi dopiero po zalogowaniu się odbiorcy.
PW chodzi ok.
Przetestowałem.
PW dochodzi dopiero po zalogowaniu się odbiorcy.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Już pewnie wszystko wyjaśnione .
a bebnami moze dysponujesz??
Niestety nie posiadam, zasiliły składowisko ze złomem.
czyli tego mocowanie tez juz niemasz bo je biore
OK. Jak odszukam to podam ci dwa telefony , były tam części , w jednym miejscu od Luaza w drugim od Zaporożca ,może jeszcze będą właściciele posiadać .
chyba ze orientujesz sie jakie bebny moge polaczyc z zapowymi przegubami lub jakie przeguby polaczyc z zapowymi pulosiami
Niestety ,,czarna magia,,napędy mnie mnie interesowały. Ja chcę zbudować quada , ale napęd tylko na tył.
no zap ma na tyl!!
No tak tylko ja wykorzystuję skrzynię dniepra. Niebawem fotki na forum bo silnik już w ranie , alternator adoptowany koło dotoczone , zabawa ze sprzęgłem i dzwon do przeróbki. Ale to nie ten dział , zaraz nam się oberwie.