Jimi-Powitanie
Jimi-Powitanie
WIATAM WSZYSTKICH ZAZOMANIAKÓW , ZWĄ MNIE JIMI . MOJEGO ZAZA ZBUDOWAŁEM KILKA LAT TEMU , OBECNIE JEST W DELIKATNEJ PRZEBUDOWIE. POCHODZĘ Z OKOLIC BYDGOSZCZY (BARCIN). ZAJEFAJNIE ,ŻE JEST TAKIE FORUM. POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Ostatnio zmieniony wtorek, 13 sty 2009, 13:14 przez JIMI, łącznie zmieniany 1 raz.
Witaj.
Fajnie że w końcu przełamałeś się i napisałeś.
Troszkę zmieniłem twój post i wydzieliłem go do oddzielnego tematu tak aby się wyróżniał.
Nauczysz się.Pytaj tu o wszystko,jak coś to skorygujemy,pomożemy.
Napisz jeszcze coś bliżej o sobie.
Fajnie że w końcu przełamałeś się i napisałeś.
Troszkę zmieniłem twój post i wydzieliłem go do oddzielnego tematu tak aby się wyróżniał.
Nauczysz się.Pytaj tu o wszystko,jak coś to skorygujemy,pomożemy.
Napisz jeszcze coś bliżej o sobie.
Ostatnio zmieniony czwartek, 13 lis 2008, 01:01 przez Fido, łącznie zmieniany 1 raz.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
ALE ZAJEBIŚCIE ,ŻE TAK SZYBKO ODPOWIADACIE. WSZYSTKIE NOCE SPĘDZACIE PRZED KOMPUTEREM ? JEŻELI CHODZI O MOJĄ OBSŁUGĘ KOMPUTERA - JEST ŻAŁOSNA I TU PROSZĘ WSZYSTKICH O WYROZUMIAŁOŚĆ. JEŻELI CHODZI OMNIE TO MOTOCYKLAMI ZAJMUJĘ SIĘ OD KIEDY TYLKO MOGŁEM, PRAWIE 4 LATA PRACOWAŁEM W HURTOWNI CZĘŚCI MOTOCYKLOWYCH JAKO PRZEDSTAWICIEL, ZJEŻDZIŁEM WTEDY 3/4 POLSKI. I ZNAM WIELE SKLEPÓW W WILEU DZIURACH. PROWADZĘ OD NIEDAWNA SKLEP INTERNETOWY Z CZĘSCIAMI DO CHOPPERÓW I PODOBNYCH LUBIĘ STWORZĆ COŚ NOWEGO- DO SAMA ALE NIE ZAWSZE CZAS NA TO POZWOLI. SWOJEGO ZAZ ZŁOŻYŁEM JAK STUDIOWAŁEM , INNI CHODZILI NA PIWO I NA IMPREZY, A JA DUSŁIEM GROSZ. JEŻELI CHODZI O WIATROŁAP TO NAWET PRZEZ CHWILĘ NIE MYŚLAŁEM ŻEBY ZMIENIĆ NA INNY ALTERNATOR , TO SAMO DOTYCZY ZAPŁONU - NAPRWADĘ PODOBAJĄ MI SIĘ TE RZECZY. A JAK ZAŁOŻĘ ŚWIECĄCE PRZEWODY - MOŻE BYĆ CIEKAWIE. (NIE IECIE GDZIE MOŻNA TAKIE KUPIĆ, MOŻĘ PRZEŻROCZYSTA KOPUŁKA ?). JACA, TO ZE MNĄ ROZMAWIAŁEŚ NA BAZARZE W KATOWICACH. KORZYSTAJĄC Z OKAZJI CHCIAŁBYM PRZEPROSIĆ JEDNEGO ZAZOMANIAKA . BYŁO TO NA BAZARZE W WARSZAWIE. OTÓŻ DOTKNĄŁ PRZODU (CHROMOWANEGO) NAD KTÓRYM SIĘ SPU...IŁEM. COŚ MNIE WTEDY WKUR..ŁO I W OGÓLE BYŁEM NIE W SOSIE. NO A JAK ZOBACZYŁEM ,ŻE KTOŚ DOTYKA "MOJEGO CHROMU" ( BYŁO NAPISANE DUZYMI LITERAMI "NIE DOTYKAĆ"), ZJEBAŁEM KOLEGĘ I ROZMOWA DALEJ SIĘ NIE KLEIŁA. WIĘC KOLEGO: SORRY - MIAŁEM ZŁY DZIEŃ. ( TAK W OGÓLE TO JESTEM TROCHĘ PRZEWRAŻLIWIONY NA TYM PUNKCIE).
A W OGÓLE JAK TO ROBICIE ,ŻE WASZE ZAZY SĄ PO LEWEJ STRONIE ?
ADMIN: To Awatar,zmieniasz go sobie we własnym profilu
A W OGÓLE JAK TO ROBICIE ,ŻE WASZE ZAZY SĄ PO LEWEJ STRONIE ?
ADMIN: To Awatar,zmieniasz go sobie we własnym profilu
- zapek-1974
- Zapomaniak
Cześć ZAPEK - 1974, powodem dla którego chcę sprzedać swojego zaza jest chęć budowania nowego motocykla ( zawsze łatwiej finansowo ), ale nie muszę się go pozbywać ( jest pod wieloma względami dla mnie idealny ),poza tym robiłem go pod siebie ( wymiary mogą nie każdemu pasować, chociaż zawsze można przerobić - mam na mysli głownie podnóżki i odłegłość manetek.
- zapek-1974
- Zapomaniak