Pytanie o koszulki + Projekt
Pytanie o koszulki + Projekt
Hej!
Z racji tej, że mam bardzo dużo wspólnego z firmą www.forbiker.pl
zastanawiam się, czy nie zaprojektować serii koszulek poświęconych Zapom :)
Pytanie do Was, czy ewentualnie bylibyście chętni na taką akcję koszulkową w przyszłości (luty-kwiecień)?
tu przykładowe wzory:
http://www.forbiker.pl/junak/goto/junak.html
więcej na stronie firmowej.
Pozdrawiam
Jacek
Zaz1200 - co by nie śmiecić odpowiadam tu:
na stronie firmowej wszystko jest na temat materiału i jakości :)
w skrócie: Fruit of the Loom 195g HC.
nadruk 2 kolory front + logo firmowe na rękawie. Technika Flex. cena 40 zł za sztukę.
Jak na razie wszyscy nabywcy koszulek są zadowoleni z jakości (sprzedane kilka setek).
Z racji tej, że mam bardzo dużo wspólnego z firmą www.forbiker.pl
zastanawiam się, czy nie zaprojektować serii koszulek poświęconych Zapom :)
Pytanie do Was, czy ewentualnie bylibyście chętni na taką akcję koszulkową w przyszłości (luty-kwiecień)?
tu przykładowe wzory:
http://www.forbiker.pl/junak/goto/junak.html
więcej na stronie firmowej.
Pozdrawiam
Jacek
Zaz1200 - co by nie śmiecić odpowiadam tu:
na stronie firmowej wszystko jest na temat materiału i jakości :)
w skrócie: Fruit of the Loom 195g HC.
nadruk 2 kolory front + logo firmowe na rękawie. Technika Flex. cena 40 zł za sztukę.
Jak na razie wszyscy nabywcy koszulek są zadowoleni z jakości (sprzedane kilka setek).
Ostatnio zmieniony sobota, 8 sty 2011, 23:13 przez Brein, łącznie zmieniany 1 raz.
- i_luciferi86
- Zapomaniak
Nad wzorami powoli myślę (swoją drogą jeśli ktoś z Was dysponuje fajnymi zdjęciami na których można się oprzeć (poza tymi z galerii) - to poproszę na mail :) Poza pierwszą maszyną Fida, która będzie obowiązkowo :) )
Ale:
Jeśli ktoś z Was byłby wcześniej chętny na jakiś wzór z katalogu:
http://www.forbiker.pl/index.php?option ... &Itemid=67
to mogę wykonać w najbliższym czasie przy okazji innego zamówienia.
cena: 40 zł za sztukę. Koszulka Fruit of the Loom 195g 100% bawełna. Koszty wysyłki: 12 zł.
Ewentualnych chętnych zapraszam na PW.
Z góry proponuję ewentualne transakcje przez allegro - żebyście nie stresowali się, że coś pójdzie nie tak.
Zapisy zbieram do 30 stycznia. tydzień - dwa potem koszulki rozsyłam.
Pozdrawiam
Ale:
Jeśli ktoś z Was byłby wcześniej chętny na jakiś wzór z katalogu:
http://www.forbiker.pl/index.php?option ... &Itemid=67
to mogę wykonać w najbliższym czasie przy okazji innego zamówienia.
cena: 40 zł za sztukę. Koszulka Fruit of the Loom 195g 100% bawełna. Koszty wysyłki: 12 zł.
Ewentualnych chętnych zapraszam na PW.
Z góry proponuję ewentualne transakcje przez allegro - żebyście nie stresowali się, że coś pójdzie nie tak.
Zapisy zbieram do 30 stycznia. tydzień - dwa potem koszulki rozsyłam.
Pozdrawiam
Fajnie by było, ale jak to mówią pożyjemy... :) - zaprojektuję najlepiej jak potrafię, ale - tak jak pisałem wcześniej - dopiero na przełomie lutego i marca. Będziecie mieć do wyboru kilka lub kilkanaście wzorów.Fido pisze:Wzór to podstawa zamówień.
Myślę że ze 30 szt.by może nazbierał ale pewny tego nie jestem.
Panowie myśleć,ja nie mam daru do wzorów i pomysłów graficznych.
Natomiast ze względu na to, że dopiero projekty powstaną to możecie lobbować przysyłając zdjęcia wybranych maszyn z których wybiorę coś na koszulki. (Fido Twój Arlen będzie obowiązkowo na co najmniej jednej propozycji).
Chciałbym z dwie - góra trzy różne maszyny zaproponować (więcej ciężko ze względu na to, że jest to czasochłonne).
Tak wiec jeśli chcecie, to możecie słać propozycje zarówno motocykli, haseł na koszulki (jakie chcielibyście mieć) oraz propozycje wzorów (jeśli macie jakieś, a ja dam rade je przenieść na materiał).
Prosiłbym tylko o słanie wszystkiego na pw lub mail aby nie śmiecić na forum.
Tak więc reasumując:
jeśli chcecie coś z katalogu firmowego to do 30 zbieram chętnych.
jeśli chcecie swój motocykl, swoje hasło czy macie pomysł na wzór - pisać - w lutym/marcu postaram się to uwzględnić w projektach - jak Wam się spodobają to zamówicie, jak nie to trudno :)
Pozdrawiam
Chyba wolimy coś niepowtarzalnego.
Nasze hasło i ades forum.
Hasło to Zapkomania i do tego fota (rysunek) sprzęta.
Poczekamy na wstępny projekt.
Jeśli ma być Arlen Ness to mam nadzieję że nikt nie będzie przeciwny temu choć są ładniejsze sprzęty.
Nasze hasło i ades forum.
Hasło to Zapkomania i do tego fota (rysunek) sprzęta.
Poczekamy na wstępny projekt.
Jeśli ma być Arlen Ness to mam nadzieję że nikt nie będzie przeciwny temu choć są ładniejsze sprzęty.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
hasło zapkomania to trochę niewiele się pomyśli nad nowym co do sprzęta to Arlen jest dobrym pomysłem ale ja bym proponował Kozaka Jacy(oczywiście za jego zgodą i zgodą innych forumowiczów), sprzęt jest bardzo "wyjściowy", ost szaszatis sie pojawił na forum i jest dosyć aktywny można by jeszcze o nim pomysleć. co Wy na to?
would you somebody write me in English what you are speaking about?javascript:emoticon(':shock:')
I do not understand this in Polish....
I do not understand this in Polish....
Üdv:szaszatis
www.brezsnyevbosszuja.5mp.eu
www.brezsnyevbosszuja.5mp.eu
- zapek-1974
- Zapomaniak