hejka Mam na imię Norbert mieszkam w wawie. Interesuje się zapami właściwie od niedawna, ale na maksa minie kręcą...
Zaczynam od zera więc jeśli możecie mi pomóc z początkiem to reszta już jakoś pójdzie...
wiec może silnik - ile takie coś kosztuje gdzie kupić, jak przerobić, czy ma jakieś wady produkcyjne, itp
cześć Era Fajnie że dołączyłeś do nas i powodzenia w budowie. Jeżeli chodzi o fachową pomoc to na pewno takową tu uzyskasz bo jest tu taki który zbudował od podstaw chociażby czeski i nie tylko . Ja życzę ci wytrwałości w budowie i do dzieła
Witam również. Pomocnych dłoni tu dwa razy tyle co twarzy więc na pewno każda wątpliwość zostanie rozwiana w MIG (albo w TIG) Zapraszam do penetrowania "Warsztatu". Jeżeli czegoś nie będziesz pewien zwyczajnie pytaj :)
Witam i pozdrawiam :D
witamy solą i wodą :D ja tez zaczynam budowę i wiele cennych porad mozna złowić na tym wspaniałym forum np. juz moje koło zamachowe składało by się z sześciu części gdyby nie jaca :D a tak dalej mam jedno całe koło zamachowe hehe
No, nie od razu Rzym zbudowali Poślij mi maila na jacek@gm.katowice.pl to odeślę skany, bo te szkice akurat tylko na papierze się ostały (vivat informatycy co na wstępie formatują:)
Dzięki...
Więc może wiecie gdzie kupić taki silnik i ile mnie to szacunkowo wyniesie... przeglądam allegro ale są tylko samochody i zestaw cylindry + tłoki za 800zl
siemanko era, witamy kolejnego pasjonata.. jeśli chodzi o silnik to proponuję odwiedzić jakieś szroty samochodowe.. na pewno coś da się znależć.. na allegro jest silnik http://www.allegro.pl/item468714995_sil ... rajke.html