Ładny ten zaporek będzie, grubas taki. Mój to przy tym jak śledz wyścigowy. Fajna sprawa z koszem, jak jadę z koszykiem to go nie czuję do póki w zakręt nie trzeba wejść albo hamować. Ale do pracy jak jadę i przymroziło raz to mi kosz dupe uratował bo poleciałem w poślizgu a tak bym leżał na glebie z zapem. Tak że gut idea men ..
Dawaj więcej fotek na bieżąco.
Noooo niezły KOŃ, taki wyprawowy dla wojska fest.
A powiedz mi czy to taki zestaw planujesz ?
Bo naprzykłąd ja mam wózek, ale w planie miałem sam motocykl jako osobne urządzenie, a wóz jest doczepiony, a twój będzie solo jezdził ?
Teraz miał bym problem, bo mieszkam w gdańsku i za sam motocykl trzymany na parkingu podziemnym będe płacił 75zł miesięcznie, a z wozem już by mnie wygonili między auta w strefe bez kamer i ochrony.
ja zamierzam jezdzić zaporożcem tylko w zestawie,bo mam tez yamahe maxim typowo solo, ale oczywiście jest tez dyfer i wahacz solo. współczuję -problem garażowy dotyczy wielu osób..
Ostatnio zmieniony wtorek, 30 mar 2010, 23:49 przez zaz1200, łącznie zmieniany 1 raz.
niestety na wage jeszcze nie wjezdzalem:) moze mały quizik? ile to może ważyc? :) jak skoncze budowe to wjade na wage i sie okaze kto był najblizej:) dodam ze na stali nie oszczedzalem i pare rzeczy przewymiarowałem...
Wypassss, wielka i mocna maszina..... mój to przy tym jest z seriii lekki motocykl zwiadowczy hhehehe . Jak uruchomisz to zadaj filmik jakiś, popatrzył by człowiek na taki wóz w akcji .
Coś słabo z relacją, idea umarła / czy się tworzy sprzęciwo ?
Ja czeka z niecierpliwością , bo to sprzęcik w moje gusta na wojne taki
A propssss parkingu, pisałem kiedyś o koszu, udało mi się zagadać ładnie z Panią z kasy i mogłem zagarazować zapora z koszem na parkingu. Teraz nie bedzie mókł na zimnie, tylko stoi w cieplym, pod kamerami, ochrona chodzi, muzyczka w tle gra ... miód . Byle sie wandale nie czepiły tylko.
na wp.pl jest artykuł że za dwa miesiące ma być III światowa że Osama zaatakuję, więc się muszę pośpieszyć Marek, zapor nigdy nie umiera ("motur nie umiera nigdy" jak oglądałeś polski film MOTUR...) tylko że w międzyczasie robię też inne rzeczy...........
Dajjj spokój, tych nygusów jest za dużo, już nie wiedzą co za bzdury pisać. Ale coś się rusza akcja ? Pomalowany już w kamuflaż bojowy ?
A jakies znaki taktyczne dajesz "na pancerz" ?
Mnie gonił kiedyś koleś taki ze 40 lat bo chciał zrobić zdjęcia, mówi, że on zna te znaki, to 1 pancerna Maczka .. a ja że .. Jooooo tak dokładnie, a on mi wyłożył cała historie walk, całą trase bojową dywizji, i pyta czy to kopia jakaś motocykla z tamtych lat hahah .. wyprowadziłem go z błędu bo miło z gęby patrzało, aleco sobie ciekawostek posłuchałem o bohaterach to moje .