Mam problemy z SOVIET RETRO, mianowicie zamówiłem koło pasowe (filtr oleju) ale przysłał mi nie od zaza i się przyznał do błędu. Problem polega na tym, że nie odebrał przesyłki zwrotnej i teraz jestem 120 zł w plecy. Aktualnie nie odbiera telefonu.
Mówię to w celu informacji dla innych. Nie dość, że ceny ma z kosmosu, to jeszcze leci z klientami w .... Uważajcie!!!!!!!!!!
Ostrzeżenie dla innych
Ostrzeżenie dla innych
wisnia :)
Na PAL !!!!!!!!!!!!!!!
CH........a :D
Ale nic nie piszesz ,kto to
Trzeba pisać KTO może z mojego miasta lub okolicy ?
Pomogę i podjadę do niego jak się okaże że wali i mu się gar zryje .!!!! :) i odda pieniądze .Ja mam takiego z Wrocławia ,jeszce nie wysyłam listów gończych bo koleś telefony odpiera ,ale takiego syfa Karchera mi sprzedał ,że masakra .Ale jestem w ciągłym kontakcie(mam mi wymienić na inny ) ,jak coś będzie nie power ,dam wam znać .:)
dokładnie to :
56-300 Milicz
ul.Grunwaldzka
A ha i napisał ,że "GWARANCJA SPRAWNOŚCI" pracuje od 80-do 180 bar ,Jak kolesia zamówiłem na drugi dzień z ekspertyzą ,to sprawdził i powiedział ,że ten karcher to do podlewania kwiatów max Bar 60
No i co powiecie .
CH........a :D
Ale nic nie piszesz ,kto to
Trzeba pisać KTO może z mojego miasta lub okolicy ?
Pomogę i podjadę do niego jak się okaże że wali i mu się gar zryje .!!!! :) i odda pieniądze .Ja mam takiego z Wrocławia ,jeszce nie wysyłam listów gończych bo koleś telefony odpiera ,ale takiego syfa Karchera mi sprzedał ,że masakra .Ale jestem w ciągłym kontakcie(mam mi wymienić na inny ) ,jak coś będzie nie power ,dam wam znać .:)
dokładnie to :
56-300 Milicz
ul.Grunwaldzka
A ha i napisał ,że "GWARANCJA SPRAWNOŚCI" pracuje od 80-do 180 bar ,Jak kolesia zamówiłem na drugi dzień z ekspertyzą ,to sprawdził i powiedział ,że ten karcher to do podlewania kwiatów max Bar 60
No i co powiecie .
Idę naprzód, do celu.
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytra,
Póki starczy mi siły,
Idę po następne pół litra.
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytra,
Póki starczy mi siły,
Idę po następne pół litra.