Ej, no szacun , jakbym miał mysleć o masowej produkcji zaza to chyba właśnie tak by wygladał, linia zbiornik-siodło ideał dla mnie.
Jakbym miał się czegoś czepić to mozna by jakoś zagospodarować przestrzeń nad skrzynią, może jakiś siatkowy filtr powietrza?
No nie mów,że nie myslałes ,żeby robić 10 sztuk rocznie i sprzedawać je frajerom za 150tys zł :P , każdy z indywidualną tabliczką identyfikacyjną i podpisem montera
Są reguły.Ale mówią , że "przyjdzie głupi i kupi".Zawsze można ruszyć z taką "LIMITED"produkcją.Tylko ,ten BRAK CZASU...
Twój Zapek ,też wpadł mi w oko.
Słuchajcie, jakby ktoś robił w przyzwoitej cenie ładne, proporcjonalne ramy, dla mnie na miękkim tyle, do której pasowały by dostępne na rynku graty, to kilku chętnych by się na pewno znalazło.
Bo w tej chwili zapy to indywidualne produkcje, gdzie z jednej maszyny do drugiej nie pasuje nic (prócz silnika i ewentualnie skrzyni biegów). A jakby tak pojawiła się jakaś "seria"...
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
ja teraz wystawiłem na allegro taką ramę, ale i tak pewnie jej nie sprzedam bo już się powoli rozmyślam :) wprawdzie nie pod ZAZ engine ale bęzie z niej laleczka http://moto.allegro.pl/rama-custom-drag ... 92266.html