Propozycja spotkania
Kurde ucieszyłem się ze spotkania ,ale do Szklarskiej to mam 500 km
szkoda ,................
Przemyślcie to jeszcze ,może gdziś centralna polska ,była by dobrym punktem .
Pozdrawiam serdecznie .Koczu
szkoda ,................
Przemyślcie to jeszcze ,może gdziś centralna polska ,była by dobrym punktem .
Pozdrawiam serdecznie .Koczu
Idę naprzód, do celu.
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytra,
Póki starczy mi siły,
Idę po następne pół litra.
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytra,
Póki starczy mi siły,
Idę po następne pół litra.
Szklarska Poreba
Witam Wszystkich po dluzszej przerwie...tak sie sklada ze akuratnie bede w Polsce w tym czasie...tyle ze zapa nie odpalalem juz dobry rok i nie wiem co wyjdzie po takiej przerwie (bateria, przewody paliwowe, moze pompka?). W sumie to do Szklarskiej mam 150 km, wiec rzut beretem. Nie obiecuje ale postaram sie...
- zapaleniec84
- Zapomaniak
- zapek-1974
- Zapomaniak
Mnie po mału rozmywa się również ten wyjazd do szklarskiej...Mam za to inna propozycję. Jeśli ktoś będzie leciał autostradą A4 na tę impreze np. ktoś z Katowic na białym zapie, lub ktos mieszka w okolicach wroclawia np. zapor1200, możecie zachaczyc o mnie chociaż na 5 minut. Dużo czasu nie stracicie bo mieszkam od zjazdu z A4 6 kilometrów, a następna okazja zeby sie spotkac będzie pewnie dopiero w przyszłym roku. Ja za 1,5 tyg wyjeżdżam z kraju wiec konczę sezon w PL. Jeśli więc ktoś ma ochotę zrobić sobie krótki przystanek to zapraszam. Moj nr. 605 378 779
Ja z powodu spraw zawodowych i jak pogoda dopisze przyjadę do Szklarskiej w sobotę pod wieczór, na razie wyjazd na 100%.Powiedz mi Oldtimer gdzie dokładnie mieszkasz bo w pobliżu Środy Ślaskiej od Katowic za Wrocławiem.Jak by to było gdzieś nie daleko mnie a z podanej przez Ciebie odległości do Szklarskiej tak wynika to z miłą chęcią Cie nawiedzę :D
....nie ma nic piękniejszego od motóra oprócz innego motóra!!!!!!!
Jak przebiegają przygotowania do spotkania,wszak mało czasu już pozostało.Jaca jak Twój wyjazd jest aktualny do zarzuć mi swój nr tele,jak już przyjadę do Szklarskie to muszę się jakoś z Tobą skontaktować.My wybieramy się kilkuosobową grupą,jakieś 7 maszyn!
- zapek-1974
- Zapomaniak
Jak wyżej Totalna Kicha Sezon praktycznie minął a do spotkanie niestety nie doszło,a szkoda, naprawdę szkoda. Pozostaje mieć nadzieję,że przyszły rok będzie bardziej sprzyjający. W każdym bądź razie temat spotkania jest otwarty i będę starał się go pilotować.Proszę o przemyślane propozycje miejsca i terminu spotkania
Wygląda na to, że centralna polska to jednak najlepsza lokalizacja. Jeżeli pasowałby Śląsk to jestem w stanie przygotowac fajne miejsce na terenach ośrodka wypoczynkowego w Jaworznie przy jeziorze Sosina. Jest tam pole namiotowe i miejsce na ognisko, jest jeziorko, mozna się pokąpac. W sezonie też można się wybrac na Bieszczady całą grupą ale znów chłopaki z północy będą marudzic, i słusznie:/
Zbudowałem Kozaka i to nie moje ostatnie słowo:P
- zapek-1974
- Zapomaniak
Jaca tak czy siak to zawsze sie ktoś znajdzie kto będzie marudził więc bierz to na garb i organizuj spotkanie chętni niech sie wypowiadają to zobaczymy ilu nas będzie ja się w każdym razie piszę i postaram się zwlec ze sobą trzech zapomaniaków na swoich rumakach . Mam nadzieję że nie skończy sie to tym razem na gadaniu tylko na wspólnych pogaduchach przy gorzałce . Jaca ustal termin napisz co i jak bo czas działa na naszą nie korzyść.
No to odkopuję dinozaura coby ustalić jakieś ramy. Mam taką propozycję, niedługo będziemy robili rozpoczęcie sezonu. Impreza jest kameralna i zostaje na niej naprawdę śmietanka towarzystwa, ludzie, którzy wiedzą że pod plastikiem się kręcą mechanizmy, miłośnicy i wydumkarze. Impreza odbywa się w Mikołowie, terminu jeszcze nie znam. Proponuję pierwszy zlocik na tej imprezie bo nie jest to żadna masówka i atmosfera jest mocno Junakowo, iwanowo dziwaczna. Myślę, że wjazd dla zaporożców załatwię free. Są koncerty, konkurencje itd.
Kto by był zainteresowany?
Kto by był zainteresowany?
Zbudowałem Kozaka i to nie moje ostatnie słowo:P