Witam :D właśnie stałem się posiadaczem zapka ;p oceńcie sami. Silnik nie wydaje podejrzanych stuków jednak pracuje nierówno i potrzebuje konkretnej regulacji. Reszta to kosmetyka:)
Roju mnie się podoba chociaż jak nie trudno zauważyć nie w moim stylu :D ciesze się razem z tobą bo jak się tu nie cieszyć jak jest nas coraz więcej osób mam nadzieję że się kiedyś wszyscy razem spotkamy trzymaj się stary i powodzenia w regulacjach
No zajebiaszczy!!!! Taki mi pasuje, kawał zbuja i nawet proporcje wszystkie ma, jak dla mnie bomba :D Może hebel być trochu słaby bo jak widzę to chyba przód od Shadow siedzi ale co tam heble, to ma jeździć nie hamować
Gratulacje więc, świetny jest :)
Trochę czasu już upłynęło od kiedy nabyłem ZAZa i trochę się pozmieniał :D wrzucam kilka fotek Zapa w stanie dosyć mocno niekompletnym ale już powoli wszystko dobiega końca ;D do założenia skrzyni brakuje tylko kołków które się dorabiają już :) Więcej fot zapodam jak net będzie lepiej śmigał :D
no na prawdę ten świat jest maleńki :D wpadaj na bro wpadaj :D mam nadzieje że do tej pory poskładam Zapa bo ostatnio prace toczą się ślimaczym tempem ;/;/ Właśnie Zawierucha senior dorabia mi kołki sprzęgłowe i coś ich dorobić nie może ;D:D aż musze spytać Przema czy Cię kojarzy :D:D
Moze i kojarzy akurat z nimi tak dobrze sie nie znam wiesz 7 woda po kisielu :) jak mali bylismy to samochodzikami sie bawilismy i jak ja byłem u babki na Podzamczu to Kubus ze starym wpadali i szalelim po stodolach itd a Zawieruchy czasem od wielkiego dzwona sie pojawiali :) ale Waldi stary Zawierucha napewno Sylwunia zna :D Pozdrów tam go :)
Dzisiaj byłem w Zawierciu, już miałem Ciebie poszukać w Ogrodzieńcu - ale lało jak nie wiem co, to załatwiłem sprawy i pognałem do domu.
Może kiedy indziej podskocze :)
A co - jak się bawić to się bawić, benzynę wyj.... diesla wstawić !
a czy Ty go przypadkiem pod Krakowem nie nabyłeś? - pytam bo swego czasu podobny był w tamtych okolicach do sprzedania - a ja się musiałem obejść smakiem (nieco grosza wtedy zabrakło).