witam nazywam się Michał mieszkam w przemyślu . nie posiadam jeszcze własnego zapka ale śledze forum zapkowiczów i kto wie moze za jakiś czas cos ruszy w tym kierunku. Jak na razaie znalałem dawce organów :D :D tylko kasy jeszcze brak .POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW
staram sie jak moge, , mam taka prośbe jakby ktos mógł mi wysłac jakieś fotki motocykli z silnikiem fiata 126p mile widziany opis konstrukcji . uważamze to tez cikawa propozycja na SAM-a
Witaj w kręgu ludzi pozytywnie zakręconych i podążajacych własnymi ścieżkami :D
Tak się składa, że jestem szczęśliwym posiadaczem Kaszlaczka, wersji ekonomicznej Sama (spalanie 4.2l/100 km) tylko tak jak przy seryjnych sprzętach, wiekszośc użytkowników po pewnym czasie ma niedosyt pojemności i mocy, to samo spotkało mnie, tyle tylko, że też musi byc to Sam, a Zapek ma to COŚ w sobie co mnie kręci, więc podążam Zapkowym Szlakiem, co by w stajni dwa rumaczki były :D
ps. pisz na pw, co Cię interesuje
Witaj i walcz o swojego Zapa, jak to ktoś powiedział, takie rzeczy normalny człowiek robi raz w życiu. Ja dodam tylko, że nigdy tego później nie żałuje