Siema
Siema
Czesc, na imie mam Pawel. Jakis czas temu kupilem zaporozca, po drobiazgowej inspekcji okazalo sie ze nie warto w niego inwestowac(male dziurki na karoserii w kazdym zakamarku i zgnite wnetrze po kilku latach w krzakach). Zostaly mi graty i mit o zapku zaslyszany kiedys od kolegi. Zamierzam zdobyc troszke wiedzy i czesci by z czasem dolaczyc do zacnego grona posiadaczy zapka. Przepraszam za brak polskich znakow, cos musialem nabroic ze nie dzialaja.
Re: Siema
![Witamy :welcome](./images/smilies/welcome.gif)
Mamy tu kilku samochodziarzy, ale coś się nie odzywają.
Pisz,dwu-kołowa brać jakoś może pomoże.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Masz już jakiś wstępny projekt co do stylu tego przyszłego Zapka ?
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Szczur wydaje sie byc najlepszy na pierwszy projekt, powoli obmyslam rozwiazania. Mam naprawde ciekawy pomysl. Nic na szybko, zanim zaczne kupowac graty minie jeszcze ze 3 miesiace minimum. Podstawy mechaniki znam bardzo dobrze, garaz jest, narzedzia tez.
No to pierwszym problemem będzie połaczenie silnika i skrzyni (jeśli myślisz o innej niż ori) + przekazanie napędu (jeśli myślisz o czymś innym niż ori ruski kardan).
Bele czym to na nic.
Lepiej przemyśleć konstrukcję.![Szyderca :szud1](./images/smilies/szyderca1.gif)
Lepiej przemyśleć konstrukcję.
![Szyderca :szud1](./images/smilies/szyderca1.gif)