Powitanie
Powitanie
Witam wszystkich. Mam na imię Rafał i piszę z Krakowa. Jestem posiadaczem 8 kółek ZAZ-968A czyli dwóch uszatych zaporożców :-) Chętnie powymieniam się doświadczeniami i wiedzą - bo ZAZ-a trzeba naprawdę kochać żeby go mieć. To trudna miłość... Ja tę miłość pielęgnuję od dziecka (już ponad 30 lat).
Re: Powitanie
Witamy na forum :) doświadczony użytkownik mile widziany, czekamy na tips and tricks.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Cześć :)
Fajnie, że zawitałeś do nas, pomimo, że my raczej dewastujemy te auta Ale łączy nas silnik, więc będzie pole do wymiany doświadczeń i być może nadwyżek części :) Pozdrawiam.
Fajnie, że zawitałeś do nas, pomimo, że my raczej dewastujemy te auta Ale łączy nas silnik, więc będzie pole do wymiany doświadczeń i być może nadwyżek części :) Pozdrawiam.
A biker`s work is never done...
Przyznam, że z tym dewastowaniem to trochę słabo... Dlatego umówmy się, że Wy, dwu- i trójkołowcy, ratujecie to co ktoś przeznaczył na złom, bo nie miał serca. Wy przywracacie do życia umarłe silniki a resztę podzespołów przekazujecie tanio czterokołowcom :-)
Zgadza się :) więc jakbyś chciał to mam po taniości nówkie tarcze sprzęgłową- samochodową :)
A biker`s work is never done...
a ja mam oblachowanie do sinika :)
Greg, osłonę dolną masz?
ta od rozrusznika? czy taka duza? mam obie :)
Greg, obie. Nie są skorodowane? Gwintu całe? Uszczelki w komplecie? No i najważniejsze, z jakiego modelu (M ma ścięty róg).