Słuchaj. A podciśnieniowej pompki nie da się tam zastosować? Wychodzi za mała pulsacja w kolektorze? Bo w motocyklach, gdzie cztery gaźniki i cztery kolektory, to w każdym jest spora pulsacja. Nie wiem, jak to jest w takim "zbiorczym", gdzie sumują się cztery cylindry...
A jak już kupujesz pompkę, to nie wiem, czy nie lepiej nawet używany oryginał, niż jakąś chińszczyznę. Swoją drogą, jeśli ta była nowa, to reklamuj. Albo szukaj pompki od ogrzewania z zaporożca. Duża, ale niezawodna. Ja ostatnio zanabyłem kilka pompek membranowych produkcji nrdowskiej do ich "webasta", które zwie się Sirocco. Ale podejrzewam, że są niestety na 24V, bo na sucho startują od 14V, ale pod obciążeniem coś nie halo. Jednak powinny dać się przewinąć.
Jak moduł da się otworzyć, to da się naprawić.
PS. Jak moduł spisujesz na straty, to się o niego upomnę
PPS. Jak to ma być moduł - wzmacniacz iskry, to ci mogę coś zmaślić według swojego pomysłu.
PPPS. Nie lepiej przerobić aparat na czujnik Halla i zastosować na przykład moduł z VW?
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565