szybka skrzynia biegow
szybka skrzynia biegow
na zbyciu super szybka skrzynia biegow od urala.bez wstecznego.w skrzyni zostala wykonana od podstaw "choinka"z przesunieciem kazdego biegu o 1 do przodu.i tak oryginalna II sluzy jako 1szy bieg,III jako 2 i tak dalej i tak dalej.4ty bieg jest o 2 zeby szybszy/wiekszy od przelozenia 1:1.na tej przekladni latalem 4 sezony,4ka nie zgrzytala przy jej wlaczaniu. pora sie rozstac z zaporem,a kliet nie chce zaplacic mi za ta skrzynie wiec szukam nabywcy.do skrzyni jest jeszcze wytoczone od podstaw stalowe kolo zamachowe+tarcza sprzeglowa od syreny.od syreny dlatego,ze posiada tlumik drgan.tarcza jest fabrycznie nowa i choinka ma na ta wlasnie tarcze wielowypust.znalazlbym jeszcze wal napedowy z duzym krzyzakiem od duzego fiata+belka walu+przegub kulowy przy dyfrze.przegub kulowy jest fabrycznie nowy przerobiony pod wielowypust walka atakujacego ruskiej przekladni.znalazly by sie jeszcze 4 glowice obnizone o 3mm.przelatany silnik po zalozeniu takiej glowicy mial sprezanie 10atm.przez wyzsze sprezanie spalanie silnika maleje......wiecej info najlepiej pod nr:694522776
od jazdy na sztywniaku kregoslup mi zara wybuchnie!!ma ktos odsprzedac takowy bo jak nie to eutanazja!!! ałałaaaaa
Re: szybka skrzynia biegow
za skrzynie+tarcze sprzeglowa+kolo zamachowe 1200pln.caly ten zestaw to sprawdzona konstrukcja.nic wystruganego w szopce na sprzedaz.....
od jazdy na sztywniaku kregoslup mi zara wybuchnie!!ma ktos odsprzedac takowy bo jak nie to eutanazja!!! ałałaaaaa