Problemy z wiadomościami prywatnymi czyli PW.
Panowie.
Przetestowałem i wszystko jest ok.
Wysyłając PW w swojej skrzynce widzicie że wiadomość jest do wysłania.
Będzie to wisieć dopóki odbiorca tej wiadomości nie zaloguje się.
Taka konstrukcja phpbb3 i działa to inaczej niż e-mail.
Wiadomości PW
Wiadomości PW
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Re: Wiadomości PW
Nie ma sens zuakładać nowego tematu więc napiszę ( zapytam ) tu. Co jest że strona nie chce mnie zapamiętać. Za każdym razem muszę się logować , znacznik zapamiętaj, wyjdę ze strony i znowu to samo . Zaloguj itd... .
Mam to samo. Nawet jak mam stronę otworzoną w którejś zakładce i ją od czasu to czasu przeglądam, to potrafi mnie wylogować. Musze popróbować z czyszczeniem pamięci podręcznej i coockies.
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
Potwierdzam, mam tak samo.
Hmmmm,u mnie wszystko działa dobrze.
Mam zarejestrowanych testowych użytkowników i też zapamiętuje im hasła.
Wyczyśćcie historię,ciastka,dane formularzy,hasła do witryny.
Ja używam Firefoxa 10.0.2 i takich błędów nie mam.
Mam zarejestrowanych testowych użytkowników i też zapamiętuje im hasła.
Wyczyśćcie historię,ciastka,dane formularzy,hasła do witryny.
Ja używam Firefoxa 10.0.2 i takich błędów nie mam.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Zwiększyłem liczbę prywatnych wiadomości do 200 szt.
Du-Di pisze:Nie ma sens zuakładać nowego tematu więc napiszę ( zapytam ) tu. Co jest że strona nie chce mnie zapamiętać. Za każdym razem muszę się logować , znacznik zapamiętaj, wyjdę ze strony i znowu to samo . Zaloguj itd... .
U mnie tak samo :(
MUCHA NA OSIE
Spróbuj tak.
Wyloguj się,usuń ciasteczka przeglądarki,historię przeglądanych stron i zamknij ją.
Odpal od nowa i zaloguj się.
Jak to się nie sprawdzi to trzeba usunąć zapamiętany nick i hasło do strony. wpisać je ponownie i zapamiętać.
W FF hasła do witryn są w Narzędzia-Opcje-Bezpieczeństwo
Wyloguj się,usuń ciasteczka przeglądarki,historię przeglądanych stron i zamknij ją.
Odpal od nowa i zaloguj się.
Jak to się nie sprawdzi to trzeba usunąć zapamiętany nick i hasło do strony. wpisać je ponownie i zapamiętać.
W FF hasła do witryn są w Narzędzia-Opcje-Bezpieczeństwo