lysy6961 - zmajstrowałem dla ciebie bardzo fajne wyjaśnienie na pytanie, nawet obrazki wstawiłem, ale ile razy próbuję wysłać, to mi wrzuca do skrzynki "do wysłania". Już mam dwa razy to samo w niej, bo dwa dni próbuję.
Fido - do ciebie też mi wrzuciło do tej przegródki i muszę tak ci zgłaszać problem.
Fido, lysy6961 - maile przez forum ode mnie nie wychodzą
Fido, lysy6961 - maile przez forum ode mnie nie wychodzą
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
Re: Fido, lysy6961 - maile przez forum ode mnie nie wychodz
Popatrzę.
Pewnie znów wina dostawcy serwera na którym siedzi forum.
Walą w pręta.
Już 4 awaria.
Co naprawią to się zaraz zesra.
Pewnie znów wina dostawcy serwera na którym siedzi forum.
Walą w pręta.
Już 4 awaria.
Co naprawią to się zaraz zesra.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
To jet tak - to, co miałem w zakładce "do wysłania", się chyba wysłało. Bo w tej chwili widzę to w zakładce "wysłane". Choć przyznam, że jedno PW, to koło doby czekało. Natomiast teraz pozwoliłem sobie do ciebie wysłać dwie PW i obie są w tej chwili oczekujące.
Czas pisania i prób wysłania powiedzmy do pięciu minut temu. Daj znać, czy i kiedy się pojawią.
Czas pisania i prób wysłania powiedzmy do pięciu minut temu. Daj znać, czy i kiedy się pojawią.
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
PW dochodzi wówczas gdy odbiorca się zaloguje na forum.
Dopóki tego nie zrobi wiadomość będzie wisieć jako Do wysłania.
Przetestowałem forum.
PW dochodzą do odbiorcy oraz przychodzi powiadomienie ma maila o jej otrzymaniu.
Maile poprzez forum także dochodzą bez problemu.
Dopóki tego nie zrobi wiadomość będzie wisieć jako Do wysłania.
Przetestowałem forum.
PW dochodzą do odbiorcy oraz przychodzi powiadomienie ma maila o jej otrzymaniu.
Maile poprzez forum także dochodzą bez problemu.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.