Witam
Mam na sprzedaz silnik, skrzynie i polosie. Do tego karton czesci, glownie elektryka. Sprzedam najchetniej razem. Cena do uzgodnienia-jak dla mnie cos kolo 1000 za calosc
Stan nieznany-nie odpalalem, nie rozbieralem...
Prosze pisac jak ktos zainteresowany
Silnik i skrzynia biegow...
Re: Silnik i skrzynia biegow...
Jaka lokalizacja i cena za sam silnik?
A biker`s work is never done...
Za sam silnik chcialbym 600. lokalizacja aktualnie to Lehre (Niemcy). Ale po od 10 lutego bede dysponowal przyczepa i moge takze tanio dowiesc, bo czesto jezdze do Polski...
Podrzuć foto silnika
Zapuszczasz się w rejony Katowic?
![Mruga ;)](./images/smilies/wink.gif)
A biker`s work is never done...
Elektryka, to dokładniej co? Wrzuć zdjęcia gratów - jeden obraz, to tysiąc słów, jak to mawiają...
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
Jesli chodzi o zdjecia to moze przesle bezposrednio na maila bo bardzo ciezko dodac normalne zdjecie do posta
Czemu trudno? Wrzucaj poprzez funkcję "Dodaj załącznik" i pójdzie bezpośrednio z komputera i nie trzeba będzie zamieszczać zdjęć na zewnętrznym serwerze (fotosik, czy jaka tam inna cholera).
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
Nie mam kompa , jedynie Telefon ![Raz :raz](./images/smilies/icon_razz.gif)
Trudno bo jest ograniczenie wielkosci pliku i jak zrobie zdjecie to nie moge tak poprostu go dodac![Neutral :neutral](./images/smilies/icon_neutral.gif)
![Raz :raz](./images/smilies/icon_razz.gif)
Trudno bo jest ograniczenie wielkosci pliku i jak zrobie zdjecie to nie moge tak poprostu go dodac
![Neutral :neutral](./images/smilies/icon_neutral.gif)