Części zaz-a
Części zaz-a
Kolega ma na zbyciu :
- alternator z podstawą i wiatrakiem
-kolektor ssący pod jednogardzielowy
-oblachowanie silnika / nie wiem tylko czy wszystkie
Więcej na PW. będę pośredniczył .
Re: Części zaz-a
Może komuś potrzebne.Du-Di pisze:Kolega ma na zbyciu :
-głowica 2 szt kompletne z popychaczami, dźwigniami i wałkami
- cylindry 4 szt
-a w zasadzie to silnik bez rozrusznika ( rozrusznik jest ) brak automatu ,aparatu , jedna głowica zdjęta ,w celu oceny ( luzów tłoka ) .
Mogę rozebrać na części wysłać pojedyńcze podzespoły.
Hej.
Ile za 2 głowice![pytajnik ??](./images/smilies/pytajnik.gif)
Ile za 2 głowice
![pytajnik ??](./images/smilies/pytajnik.gif)
Jeżeli głowice, wałki dźwigienki, pokrywy ,uszczelki i popychacze to 200 zł plus wysyłka ,chyba że odbiór osobisty.
Całość 400 zł odbiór z Lublina .
Kurde! Aja cały piecyk, choć bez rozruchatora, ale ze sprzęgłem i dociskiem, kupiłem za stówkę ![Gupek 'stophiertease](./images/smilies/stophiertease02HL.gif)
![Gupek 'stophiertease](./images/smilies/stophiertease02HL.gif)
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
No to przepłaciłeś . Gdybyś się potargował zapłacił byś 500 zł . Jak ruski biznesmen.
ja też się pochwalę kupilem za 100 zl silnik z luaza na ameliniowych cylindrach!
Koledzy ponawiam ,dwa silniki do sprzedania , jedna skrzynia ale wszystko razem , Proszę na PW ale bez takich że ja kupiłem za 100 zł a ja za 150 zł . Problem z garażem i muszę się pozbyć .
Poszło .
Daj zdjęcia, co tam masz. Do skrzyni jest flansza? Czy to skrzynia samochodowa jest?
Dziś lub jutro dam zdjęcia tego co mam . Skrzynia jest od Dniepra ze wstecznym , flansza i dzwon , komplet do jednego zestawu. Koła jeszcze nie przerabiane , są tarcze sprzęgła Dniepra.
Interesuje mnie ten kolektor i moduł Iskra2. Choć on to w zasadzie tylko w celach poznawczych. Wartości dużej, to on nie ma. Zestaw do montażu skrzyni ile (flansza i blacha kotwiczna)?
Ja bym brał flansze z dzwonem, pilnie nawet dziś :) Jak cena bęzie dobra to wziąłbym z kołem zamachowym.
A biker`s work is never done...