Zaporożec- Nowy emblemat,znaczek
-
Zaporożec- Nowy emblemat,znaczek
Witam. tak wiem ze to jest moj pierwszy post i odrazu cos chce sprzedac ale mam inne zainteresowanie. Jest nim Fiat 126p i startach w kjs.
Postanowiłem sie zarejstrowac na tym forum poniewaz mam jeszcze sporo cześci do Zaporożca i chciał bym je sprzedac zeby zarobic na remont mojego malucha i przygotowania go do startow.
Na allegro juz troche cześci sprzedałem, miałm dos długa przerwe i terez ponownie wystawiłem nie spotykany juz emblemat znaczek na maske własnie tego samochodu.
Zapraszam do linku:
http://www.allegro.pl/item900186727_rar ... k_zaz.html
Napewno bede dodawał oferty sprzedazy roznych cześci do zapa co jakis czas jesli pozwolicie.
pozdrawiam.
Postanowiłem sie zarejstrowac na tym forum poniewaz mam jeszcze sporo cześci do Zaporożca i chciał bym je sprzedac zeby zarobic na remont mojego malucha i przygotowania go do startow.
Na allegro juz troche cześci sprzedałem, miałm dos długa przerwe i terez ponownie wystawiłem nie spotykany juz emblemat znaczek na maske własnie tego samochodu.
Zapraszam do linku:
http://www.allegro.pl/item900186727_rar ... k_zaz.html
Napewno bede dodawał oferty sprzedazy roznych cześci do zapa co jakis czas jesli pozwolicie.
pozdrawiam.
No wiedział gość gdzie uderzyć
:
Bardzo ładny emblemat, ale cena jak do rolls-royce'a.
Sprzedam plastikowy za dwie dychy mniej jak coś..![Przewraca oczami :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Kolejnym reklamom aukcji, które mogą zwrócić naszą uwagę, przynajmniej ja nie jestem przeciw.
Tylko, żeby nie zawalić tematami, może dopisuj w jednym wątku.
Może coś ciekawego sobie ktoś znajdzie.
Pozdrawiam i powodzenia z malaczem!
![szyderca :lol](./images/smilies/icon_lol.gif)
Bardzo ładny emblemat, ale cena jak do rolls-royce'a.
Sprzedam plastikowy za dwie dychy mniej jak coś..
![Przewraca oczami :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Kolejnym reklamom aukcji, które mogą zwrócić naszą uwagę, przynajmniej ja nie jestem przeciw.
Tylko, żeby nie zawalić tematami, może dopisuj w jednym wątku.
Może coś ciekawego sobie ktoś znajdzie.
Pozdrawiam i powodzenia z malaczem!
Powolny jeździec :)
-
Hehe Jestem ciekaw jaka Ty bys podał kowte przy sprzedazy takiego znaczka ? :D Ja sie zasugerowałem cenami znaczkow Fiata poniewaz dochodza do 300zł ostatnio sprzedał sie podkreslam plastikowy emblemat do pierwszych modeli malucha za 280zł jakies 3miesiace temu sprzedał sie taki sam znaczek tylko ze metalowy za 290zł co do emblematow np DF nie mam pojecia ale pamietam ze jakis rok temu dochodziły do 150-250zł wiec i moja cena jest odrazu podana bez zadnych licytacji itp zabaw.. ale rowniesz napisałem ze czekam na propozycje zainteresowanych.
i tak oczywiscie bede dodawał liste czesci w tym temaciem, z gory moge powiedziec ze mam rozne oryginalne łozyska, drązki z tego co pamietam i wszystko fabrycznie nowe.
- zapek-1974
- Zapomaniak
-
Przepraszam z OT Przykro mi ze tak sadzisz poniewaz ja przez takie forum kupiłem kilka naprawde sprawdzonych i pewnych czesci i co w tym złego ze ułatwiam (daje info na temat mozliwosci zdobycia cześci juz co raz cieszych do kupienia w normalnym sklepie) i nie czuje sie zadnych handlarzem nie mam tych czesci bo je kupiłem miesiac temu ze zrodełka po tanszej cenie i teraz chce sie wzbogacic... te czesci juz leza kilkanascie lat na strychu i poprostu sa mi nie potrzebne a ze przez sprzedaz ich moge zdobyc fundusze na remont mojego samochodu bo tym obecnie sie zajmuje. jesli bys sie nie doczytał przedstawiłem swoja kolekcje motorow z epoki dopuki nie kupiłem malucha własnie nimi sie zajmowałem i rowniesz szukałem do nich cześci ( chociasz by do Mińska 125 typ 400A zostawały mi tylko fora bo np na allegro były dwie aukcjie) zastanow sie jak bym wystawił np zestaw naprawczy slinik bo tez taki miałem to bys był bardzo zainteresowny i mysle ze nie był bys zły ze taki ktos jak ja daje oferty sprzedazy i mozliwosc kupna po tanszej cenie z wyprzedzeniem oferty np na allegro. powiem tak ze jak bys miał moze jakies ciekawe cześci np do 126p to chetnie bym sie wymieniał czesciami. Mysle o to w tym chodzi kolekcjonerzy miłosnicy starej motoryzacji powini sobie pomagac. a nie szukac ciaglego pretekstu do kłutni na forum. Ale kazdy moze miec swoje zdanie dziękuje ze wyraziłes swoje, pozdrawiam (jesli moje posty zostana usuniete zrozumiem ze nikt nie jest zaintersowany i prosił bym o jakis adres str.www. Zaporożca bo nie moge nic znalesc. dziekuje i pozdrawiam
-
Witaj Bartek.
Ja mam taką propozycję.
Zmień temat na ogólny, np.Bartek,sprzedaż różnych części.
Każdą nową część dopisuj to tego tematu i po sprawie tak jak proponuje kolega Gomez.
Bo jak zaczniesz to robić w oddzielnych tematach to będzie niezaciekawie.
Teoretycznie to na tym forum poszukiwane są silniki,części do nich a rzadko części karoserii typu maska,błotnik.
Mamy jeszcze temat Ciekawe aukcje allegro ale to bardziej dział z okazjami do kupna.
Nikt na razie nie usunie twoich postów.
Forum samochodu zaporożec istnieje ale umiera i nic tam się nie dzieje
Zresztą zobacz sam Tutaj
Ups,widzę że już się tam wpisałeś.
Znaczek fajny ale kurde drogo.
Ja mam taką propozycję.
Zmień temat na ogólny, np.Bartek,sprzedaż różnych części.
Każdą nową część dopisuj to tego tematu i po sprawie tak jak proponuje kolega Gomez.
Bo jak zaczniesz to robić w oddzielnych tematach to będzie niezaciekawie.
Teoretycznie to na tym forum poszukiwane są silniki,części do nich a rzadko części karoserii typu maska,błotnik.
Mamy jeszcze temat Ciekawe aukcje allegro ale to bardziej dział z okazjami do kupna.
Nikt na razie nie usunie twoich postów.
Forum samochodu zaporożec istnieje ale umiera i nic tam się nie dzieje
Zresztą zobacz sam Tutaj
Ups,widzę że już się tam wpisałeś.
Znaczek fajny ale kurde drogo.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
-
Witam.
Ok dzięki.
Fido wiec skasuj ten temat. a ja jak ściągnę te wszystkie części ze strychu zrobię listę części które mogą was zainteresować to założę taki temat wkleję listę i bedzie wszystko łatwe proste i przyjemne
A swoja drogą Fido to Ty chyba kupiłeś od mnie ten kpl naprawczy silnika za dokładnie 440zł w oryginalnym pudelku jeszcze z metkami nr katalogu itp ze sklepu :)
Ok dzięki.
Fido wiec skasuj ten temat. a ja jak ściągnę te wszystkie części ze strychu zrobię listę części które mogą was zainteresować to założę taki temat wkleję listę i bedzie wszystko łatwe proste i przyjemne
![Drwi :P](./images/smilies/laugh2.gif)
-