Skrzynię ze wstecznym Dniepr kupię
Skrzynię ze wstecznym Dniepr kupię
Jak w temacie jeżeli ktoś miałby skrzynię do Dniepra ze wstecznym bez komina w przyzwoitym stanie to z chęcią odkupiłbym lub jeżeli miałby ktoś nówkę sztukę to biorę w ciemno
Re: Skrzynię ze wstecznym Dniepr kupię
Patrzaj na aledrogo.
Ostatnio dałem za takową 650 zł.
Ostatnio dałem za takową 650 zł.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Też widziałem za 650 a teraz tego znaleźć nie mogę kojarzę że był to koleś z Ukrainy jeżeli myślimy o tym samym, znalazłem jedną za 800 ale trochę mi to przydużo , jak sie pojawi znowu to biorę
Nie myśleliście o skrzyniach z jakiś rzetelniejszych motocykli? BMW, Moto Guzzi, gold wing, inne. Wiem, że cena będzie wyższa niż dnieprowej, ale jednak jakość zdecydowanie lepsza. No i może dojść konieczność dołożenia dyfra do kompletu, ale i tu same zalety.
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
Wiem że byłyby o niebo lepsze skrzynie tego typu ale dla mnie maja one swój urok i jak rusek to rusek
Temat nieaktualny, nowa skrzynia zalozona i wszystko dziala
Jak po niedzieli będzie niesprzyjająca pogoda to rozbieram swoją i montuję szybką trójkę i czwórkę.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Fido a jak zalozysz szybkoe 3 i 4 to nie bedzie zbyt duzego przeskoku miedzy 2 a 3?.
Znalazlem w moim garazu stary dyfer 9 i na nim pojezdzilem i jest duzo lepiej, wiec zamowilem od kobitki z Krakowa dyfer 10 kijowskiej produkcji i mysle ze ta 10 juz mi wystarczy.
Zmodyfikowalem tez wysprzeglik zakladajac lozysko igielkowe zamiast tych kulek i sprzeglo jest jak w japonczyku
Znalazlem w moim garazu stary dyfer 9 i na nim pojezdzilem i jest duzo lepiej, wiec zamowilem od kobitki z Krakowa dyfer 10 kijowskiej produkcji i mysle ze ta 10 juz mi wystarczy.
Zmodyfikowalem tez wysprzeglik zakladajac lozysko igielkowe zamiast tych kulek i sprzeglo jest jak w japonczyku
Też mam na igiełkach.
Co do przeskoku z 2 na szybką 3 to prawdę mówiąc nie wiem.
Rozbiorę to policzę i się okaże.
Najwyżej na dwójce się go bardziej rozpędzi.
Co do przeskoku z 2 na szybką 3 to prawdę mówiąc nie wiem.
Rozbiorę to policzę i się okaże.
Najwyżej na dwójce się go bardziej rozpędzi.
Cześć,jeżeli się moge wtrącic to nie macie sie czego obawiać i zakładajcie to co najszybsze.Ja mam u siebie 1 i2 standard,w miejsce 3 zwykłą 4 a w miejsce 4 szybka 1do 1 i do tego dyfer 10 na 32. Na takim przełożeniu można spokojnie jechać 100-110 km/h.Z 2 na 3 zmiany sprzet prawie nie czuje,gorzej jest z 3 na 4 ale tragedii też nie ma a i jazda z prędkością 60 na ostatnim biegu nie sprawia problemu
Pamiętajcie o dorobieniu sobie twardszych wysorzęglików :) Swego czasu można było kupić na forum kolyaska.
A biker`s work is never done...
Ja akurat dostalem lozysko igielkowe z bieżniami wiec nie ma problemu.
Kto Wam dorabia linki lub gdzie mozna kupic porzadne, bo kupowalalem na allegro i niby dobrej jakosci ale zadna nie wytrzymala wiecej jak pare kilometrow, zawsze sie zerwie na zaprasowaniach i po swojemu je zaprasuje ale to jest tylko dorazne i tak sie zerwie.
Jak ktos moze prosze o wskazowki.
Kto Wam dorabia linki lub gdzie mozna kupic porzadne, bo kupowalalem na allegro i niby dobrej jakosci ale zadna nie wytrzymala wiecej jak pare kilometrow, zawsze sie zerwie na zaprasowaniach i po swojemu je zaprasuje ale to jest tylko dorazne i tak sie zerwie.
Jak ktos moze prosze o wskazowki.
- zapek-1974
- Zapomaniak
Może pomyśl o hydraulice, dużo lżej i nigdy się nie zrywa. Na alliex.... Można kupić fajny zestaw na kiere za parę groszy. Ja swojego kupiłem na Łodzi ,osprzęt od Harleya który wygląda i działa.
Ja kupiłem linkę w niemcowni,jakaś chińska produkcja i nie zerwała mi się odkąd zacząłem Zapem jeździć.