Zakupy części na Ukrainie
Re: Zakupy części na Ukrainie
![yahoo :yahoo](./images/smilies/yahoo.gif)
No to dopisywajka. Przepraszam, ale zacznę od siebie.
Błażej - aparat*, kolektor dwugardzielowy;
Fido - aparat;
Mirko - aparat, kolektor dwugardzielwoy, gaźnik;
Atlantas - aparat;
zaz1200 - komplet naprawczy, koła rozrządu;
Dawid2248 - aparat;
mucha 68 - aparat;
zcart - aparat, uszczelki okien do starej wersji (dobrze?), zderzaki lub ich końcówki do uszatej wersji, kołpaki (wskazane);
mancin - aparat, zestaw naprawczy pompy hamulcowej x 2, zestawy naprawcze końcówek drążków (mogą być całe końcówki?), sprzęgło kompletne, zestaw naprawczy silnika, uszczelki cylinderków (mogą być całe?).
Panowie i być może panie, proszę o korektę i dopisanie się do listy tutaj lub poprzez PW do mnie. Chciałbym listę zamknąć do piątku.
*- pisząc "aparat mam na myśli kompletny zapłon elektroniczny z modułem i ewentualnie cewką
Błażej - aparat*, kolektor dwugardzielowy;
Fido - aparat;
Mirko - aparat, kolektor dwugardzielwoy, gaźnik;
Atlantas - aparat;
zaz1200 - komplet naprawczy, koła rozrządu;
Dawid2248 - aparat;
mucha 68 - aparat;
zcart - aparat, uszczelki okien do starej wersji (dobrze?), zderzaki lub ich końcówki do uszatej wersji, kołpaki (wskazane);
mancin - aparat, zestaw naprawczy pompy hamulcowej x 2, zestawy naprawcze końcówek drążków (mogą być całe końcówki?), sprzęgło kompletne, zestaw naprawczy silnika, uszczelki cylinderków (mogą być całe?).
Panowie i być może panie, proszę o korektę i dopisanie się do listy tutaj lub poprzez PW do mnie. Chciałbym listę zamknąć do piątku.
*- pisząc "aparat mam na myśli kompletny zapłon elektroniczny z modułem i ewentualnie cewką
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
Błażej,proszę nie zapomnij o mnie:
-Zestaw naprawczy (cylindry tloki pierścienie sworznie)
-aparat
Juras.
-Zestaw naprawczy (cylindry tloki pierścienie sworznie)
-aparat
Juras.
Juras dopisany. Nie mogę już edytować swojego postu. Więc dopisywajka leci dołem.
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
WOW.Dzięki. ![yahoo :yahoo](./images/smilies/yahoo.gif)
![yahoo :yahoo](./images/smilies/yahoo.gif)
Ja bym potrzebował wszystkich dzwigienek zaworowych ,wałki dzwigienek szt 2 , komplet szklanek popychaczy , koło zebate napędu aparatu zapłonowego,aparat.
-
- Zapomaniak
Ja na obecną chwilkę prosiłbym o elektroniczny aparat zapłonowy.
Old Zapek never die...
Panowie, tak btw. to dobrze byłoby, aby w zestawie cylindry były od luaza, są ameliniowe. W motocyklu to lepsze odprowadzanie ciepła.
melon pisze:Ja bym potrzebował wszystkich dzwigienek zaworowych ,wałki dzwigienek szt 2 , komplet szklanek popychaczy , koło zebate napędu aparatu zapłonowego,aparat elektroniczny.