Pytanie o koszulki + Projekt
Z całym szacunkiem Panowie
jednak trochę H-D Wam to nie przypomina?
jak dla mnie nie bardzo to się komponuje z myślą wydumkowiczów
sami tworzymy pojazdy, może i owszem oparte na czymś tam ale takie kopiowanie mi jakoś nie koniecznie pasuje.
Zapek-1974 oczywiście nie mam nic przeciwko Tobie i Twojemu pomysłowi ale to jest forum i w końcu każdy z nas ma prawo się wypowiedzieć.
Oczywiście jak będzie decyzja większości takiej się podporządkuję;))
jednak trochę H-D Wam to nie przypomina?
jak dla mnie nie bardzo to się komponuje z myślą wydumkowiczów
sami tworzymy pojazdy, może i owszem oparte na czymś tam ale takie kopiowanie mi jakoś nie koniecznie pasuje.
Zapek-1974 oczywiście nie mam nic przeciwko Tobie i Twojemu pomysłowi ale to jest forum i w końcu każdy z nas ma prawo się wypowiedzieć.
Oczywiście jak będzie decyzja większości takiej się podporządkuję;))
Wbijając w Google "Zapek",wyskakuje "nasza"strona i wszystko związane z Zapkomanią czyli sam,zap,łącznie z filmami.Dlatego uwarzam,że powinniśmy się trzymać hasła ,które jest proste do zapamiętania i wpada w ucho-"Zapek".A w logo zamiast cycles,może być zapek.Chociaż ......... SAM-v4-ZAP ......... też fajnie wygląda.To tylko moja propozycja.A GDZIE WASZE.....?
Z całym szacunkiem ale po co wam te koszulki?
Jeszcze flaga może miałaby jakiś sens, ale taki t-shirt trąci bazarem.
Skąd Fido pomysł na logo z adresem "strony"?
Na plecach forum chcesz ją na siłę wypromować?
Nawet kliknięcie w logo na górze strony zamiast przenosić na stonę główną, przenosi gdzie indziej... :?
Jeszcze flaga może miałaby jakiś sens, ale taki t-shirt trąci bazarem.
Skąd Fido pomysł na logo z adresem "strony"?
Na plecach forum chcesz ją na siłę wypromować?
Nawet kliknięcie w logo na górze strony zamiast przenosić na stonę główną, przenosi gdzie indziej... :?
Powolny jeździec :)
Zasadniczo koszulka służy do noszenia.Gomez pisze:Z całym szacunkiem ale po co wam te koszulki?
Najczęściej t-shirt nosi się bezpośrednio na ciele albo sam, albo pod czymś innym, gdy zimno.
a, że przy okazji może to być miłe dla oka i serducha to inna sprawa.
To nie tyle promocja, co jakaś forma przyjemnego i zarazem praktycznego gadżetu - nie ma sensu chyba robić z tego "polityki".
:)
Gomez nikt Ciebie nie zmusi do kupna koszulki.
Nie chcesz to nie kupuj.
Ja chce.
Może wstydzisz się swojego sprzęta ?
To tylko projekt a nie efekt finalny.
Jak masz pomysł na logo to dawaj,z chęcią go ocenię.
Na razie są tylko 3 propozycje,moja,Jurasa i Szaszatis-a.
Nie chcesz to nie kupuj.
Ja chce.
A Ty się swoim nie chwalisz ?To tak jakby kupować zapki, żeby się nimi chwalić?
Może wstydzisz się swojego sprzęta ?
Z głowy,tak mi wpadł.Skąd Fido pomysł na logo z adresem "strony"?
![Przewraca oczami :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Czemu nie ?Na plecach forum chcesz ją na siłę wypromować?
To tylko projekt a nie efekt finalny.
Jak masz pomysł na logo to dawaj,z chęcią go ocenię.
Na razie są tylko 3 propozycje,moja,Jurasa i Szaszatis-a.
U mnie działa ok,nikt nie zgłaszał problemu.Nawet kliknięcie w logo na górze strony zamiast przenosić na stonę główną, przenosi gdzie indziej...
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
- zapek-1974
- Zapomaniak
Gomez ja osobiście takiej koszulki sobie nie zamówię bo nie czuję takiej potrzeby ale nie krytykuję pomysłu bo ogólnie pomysł jest fajny a co ciebie ugryzło że masz takie podejście do tego pomysłu
?? jednym słowem masz jakiś problem podejrzewam że gdyby na koszulce był twój zapek to problem sam by sie pewnie rozwiązał :-)
![pytajnik ??](./images/smilies/pytajnik.gif)
Zapku-1974 myślę, że żartujesz :)
Gdyby mi zależało na tym żeby mój sprzęt znalazł się na koszulce, zrobiłbym z nim jakąś grafikę i się tu bił o prym.
"zapek.bb4u.pl" jako forum techniczne dla garstki fanatyków nie potrzebuje takich rzeczy, tak uważam.
Także wyraziłem już swoje zdanie.
Gdyby mi zależało na tym żeby mój sprzęt znalazł się na koszulce, zrobiłbym z nim jakąś grafikę i się tu bił o prym.
"zapek.bb4u.pl" jako forum techniczne dla garstki fanatyków nie potrzebuje takich rzeczy, tak uważam.
Także wyraziłem już swoje zdanie.
Powolny jeździec :)
Chcemy zrobić koszulki dla siebie,nie na handel bazarowy lub rozdawać je gratis dla reklamy.Gomez pisze:....."zapek.bb4u.pl" jako forum techniczne dla garstki fanatyków nie potrzebuje takich rzeczy, tak uważam.....
A czy ktoś z forum zechce w takowej chodzić to się okaże po deklaracji zamówień.
Na razie kombinujemy z LOGO na koszulkę jak i baner.
Też dobry pomysł.zaz1200 pisze:ja uważam ze koszulka powinna nawiązywać do silnika zapka - tylko.
Spróbuję coś wykminić.
![Myśli :scratch](./images/smilies/scratch_one-s_head.gif)
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Własnie z rysunkiem technicznym silnika kombinuję ale szukam takiego zdjęcia które by pasowało. po lewej stronie dużymi literami SAM, na środku widok silnika od przodu, $ między cylindrami i po prawej ZAP albo ZAZ, a pod tym wszystkim adres strony internetowej. to mogło by być na rekawie. na plechach napis ZAPKOMANIA i tez adres strony poniżej. a na przodzie rysunki Arlena i Kozaka, ułożone w szachownicę i może jeszcze małe flagi Polski i Węgier. jak będe miał chwilke i ten rysunek silnika to na autocadzie albo czyms innym to zrobię i wrzuce filmiki,skanera narazie niemam to i niemam jak przerzucić tego co naszkicowąłem sobie w pracy ale coś się wykombinuje;)
Ja tu trochę pozwoliłem sobie zmodyfikować kolegę SZASZATISa, i reflektował bym na takie logo.
To moim zdaniem nie może być cukierkowe kolorowe kolejne logo japońsko chińskich użytkowników plastikowych zabawek, bo nasze maszyny są już ostatnimi stalowymi motocyklami jakie powstają w tym świecie.
Na taką koszulkę bym reflektował 2 X, z zastrzeżeniem, że rozmiar podam jak by doszło do produkcji.
...się odchudzam...
![Obrazek](http://images49.fotosik.pl/587/72a89de69b237112med.jpg)
poza tym stojąc obok koszulki V2 ... kozak poprostu
To moim zdaniem nie może być cukierkowe kolorowe kolejne logo japońsko chińskich użytkowników plastikowych zabawek, bo nasze maszyny są już ostatnimi stalowymi motocyklami jakie powstają w tym świecie.
Na taką koszulkę bym reflektował 2 X, z zastrzeżeniem, że rozmiar podam jak by doszło do produkcji.
...się odchudzam...
![Mruga ;)](./images/smilies/wink.gif)
![Obrazek](http://images49.fotosik.pl/587/72a89de69b237112med.jpg)
poza tym stojąc obok koszulki V2 ... kozak poprostu
ZAPOR - służba w mundurze