Pytanie o koszulki + Projekt
- zapek-1974
- Zapomaniak
I do not understand exactly what you are talking about but I saw the picture and I made a new one without 968 because I think that some of you has another tipe of motorbike. Zapomania and the address of the forum is perfect.
This is a plan only so it is not a perfect picture, I just wanted to show you my ideas.
This is a plan only so it is not a perfect picture, I just wanted to show you my ideas.
Üdv:szaszatis
www.brezsnyevbosszuja.5mp.eu
Na razie nie zdecydowaliśmy jeszcze o wyborze loga które mają się znaleźć na koszulkach.
Czy będą bluzy ?
Się okaże.
Zresztą na dzień dzisiejszy to nie problem.
Wiele małych firm zrobi ze zdjęcia co się chce na materiale.
Czy będą bluzy ?
Się okaże.
Zresztą na dzień dzisiejszy to nie problem.
Wiele małych firm zrobi ze zdjęcia co się chce na materiale.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
O.K. ! :)zaz1200 pisze:ktoś buduje tu zapka? bo najwięcej dzieje sie w dziale "koszulki"
I go to garage!!
Üdv:szaszatis
Na koszulkach są dwa zapy, których właścicieli nie ma na forum i nawet nie wiedzą, że ICH motocykle będą albo w logo albo na koszulce jakiegoś forum.
To co najmniej nie fair!
W stosunku do nich oczywiście.
Może spytajcie JIMI'ego czy możecie użyć jego bike'a, ten to się na mocne wejście nadaje.
Byłoby mniej kontrowersji, powiedzmy..
To co najmniej nie fair!
Może spytajcie JIMI'ego czy możecie użyć jego bike'a, ten to się na mocne wejście nadaje.
Powolny jeździec :)
Nie mam kontaktu z właścicielem drugiego motocykla, który posłużył jako model (pierwszy był Fida).Gomez pisze:Na koszulkach są dwa zapy, których właścicieli nie ma na forum i nawet nie wiedzą, że ICH motocykle będą albo w logo albo na koszulce jakiegoś forum.
To co najmniej nie fair!
Jak by nie było to: jest to uproszczony rysunek inspirowany jakąś maszyną - nie narusza żadnych praw właściciela motocykla.
Jeśli masz kontakt i ewentualnym zainteresowanym - będę wdzięczny albo za kontakt z nim z Twojej strony, albo za podanie maila lub telefonu - jeśli ma to być "kością niezgody".
Ale mamy tyle do wyboru że damy radę.
Sam nie mogę się zdecydować którą wziąć.
Prawdę mówiąc to myślałem że będzie jeden wzór.
W końcu to miała być koszulka forumowa.
Ja bym obstawiał którąś z tych Z001 R lub Z001 R2
Sam nie mogę się zdecydować którą wziąć.
Prawdę mówiąc to myślałem że będzie jeden wzór.
W końcu to miała być koszulka forumowa.
Ja bym obstawiał którąś z tych Z001 R lub Z001 R2
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.