O takie
https://www.youtube.com/watch?v=JTelPtO6aGg" onclick="window.open(this.href);return false;
Myślę, że silnik zapa świetnie by się wkomponował w tego typu pojazd. Oczywiście można zastosować napęd hydrauliczny, jak w prezentowanym, choć pewnie trzeba by zastosować przekładnię zwalniającą. Akurat wolniejszy diesel z większym momentem jest tu lepszy. Albo zastosować napęd klasyczny. Ale generalnie konstrukcja ciekawa. I aż się łezka w oku kręci, że w kraju nie można zarejestrować samodzielnie skonstruowanych pojazdów.
Pomysł na moto
Pomysł na moto
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
Re: Pomysł na moto
Cuś kapkę za niski bo kreche zrobił na asfalcie.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Teren znaczy :D
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
Eh, rozmarzyłem się.
Gdybym dorwał ten sprzęt to bym wywalił silnik z HD i wstawił tam Zapa.
Kuźwa, jak mi się marzy taka maszyna.
Te koła doprowadzają mnie do obłędu.
Gdybym dorwał ten sprzęt to bym wywalił silnik z HD i wstawił tam Zapa.
Kuźwa, jak mi się marzy taka maszyna.
Te koła doprowadzają mnie do obłędu.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Jak tam elektryczny specu :), cos stworzył ciekawego?
Jak diagnosta widzi zapa to milczy, ale jak by zobaczył takiego zapa na hydraulice z taką lufą, to by dostał udaru z wkur wienia chyba. Na świecie można a u nas niby taka wolność a nie wolno nic zmieniać.
ZAPOR - służba w mundurze
Bo to właśnie taka wolność.