Mój Zap
Mój Zap
Witam wszystkich ! po fumkach ,jawach,mz-tkach,junaku i dnieprze przyszedł czas na zapa .zbieranie cześci ,siedzenie w internecie nad literaturą jak zbudowac sama i wkońcu zaczeło coś powstawać.oto efekt mojej wizji.
Re: Mój Zap
Nie no piękny.
Sztywniak,da po kręgach.
Jara mnie ta guma z tyłu.Linia idealna,trzyma zajebiste proporcje.
Tylko nie jestem pewny,czy rama nie będzie zbyt miękka,wzmocnienie mile widziane.W szczególności okolic skrzyni biegów.
Przekładnie kątową już masz ?
Pochwal się nią.
Sztywniak,da po kręgach.
Jara mnie ta guma z tyłu.Linia idealna,trzyma zajebiste proporcje.
Tylko nie jestem pewny,czy rama nie będzie zbyt miękka,wzmocnienie mile widziane.W szczególności okolic skrzyni biegów.
Przekładnie kątową już masz ?
Pochwal się nią.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
-
- Zapomaniak
- Kontakt:
Bardzo mi się podoba, powodzenia w dalszej budowie
Przekładnia kątowa na dniach będzie u mnie to zapodam fotki
Robiona czy kupcza ?
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
ZAPowiada się fajniutki sprzęt:) na zgięciach wspawywałeś kolanka czy to są ślady po grzaniu i gięciu na gorąco?
Fido przekładnia, kątowa to orginał z czegoś ale troch musze ją przerobić -chodzi o gabaryty,przełożenine 1:1,uszczelniona symeringami i zalana olejem, jak coś to mam jeszcze jedną.fotki dodam w tygodniu.
Łysy-z braku giętarki spawałem rame na kolankach ale na łączeniach wstawiałem wałki więc może wytrzyma,a po zamontowaniu przekładni
wspawam wzmocnienie na wysokosci skrzyni
Łysy-z braku giętarki spawałem rame na kolankach ale na łączeniach wstawiałem wałki więc może wytrzyma,a po zamontowaniu przekładni
wspawam wzmocnienie na wysokosci skrzyni
Mhm tak to rozwiązałeś... no ok oby to wytrzymało. Chłopaki mają doświadczenie w budowie ram to się wypowiedzą. a wkońcu zaczynam urlop ijak nic się nie ... to w tym tyg zaczynam budowę ramy.
Ładne proporcje,życzę wytrwałości.
Kurde coraz bardziej mi się podoba.
Jara mnie ta tylna guma.
Jara mnie ta tylna guma.