Powoli Budowany
Powoli Budowany
zapek 29
Powoli Budowany
Kupiłem tylko rame ,zbiornik ,błotnik przedni i dokumenty.Gostek kupił go w całości wyjął z niego koła a resztę posprzedawał .Rama nie była na sprzedaż bo chciał z niej wyciąc główke i mocowania tylnego koła ale umówiłem sie z nim dał mi wymiary i mu to podorabiałem i tym cudem mam rame kosztowało mnie to 1300zł
zapek 29
Re: Powoli Budowany
A jak u Ciebie z postępem prac ?
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
powolutku idzie ale z czasem stoje kiepsko dom w remącie i na dodatek praca 24 na 24
zapek 29
Ależ cudo, znam tygryska, "śliniłem się" jak go zobaczyłem pierwszy raz, maszyna klasa, niestety była poza moim zasięgiem cenowym wtedy.
Dasz rade, złożysz go na pewno. Jeśli też jesteś na to chory to kwestia czasu.
Dasz rade, złożysz go na pewno. Jeśli też jesteś na to chory to kwestia czasu.
ZAPOR - służba w mundurze
Wszyscy bedziemy dopingowali w postępie prac,wytrwałości w dążeniu do powrotu "Tygryska" . Pochwal się na co masz papiery?
Paweł ogarnie temat na 5 z plusem :) Już w zasadzie mało brakuje
A biker`s work is never done...
papiery mam na TRIUMPHA z1939r pierwsza rejestracja w kraju 1945 biała tablica poj 1200 więc nie będę kombinował z rejestracją .A tak wracając do wytrwałości to dam rade tylko tego czasu wciąż brakuje i troszke kasy ale obiecuje wszystkim i sobie że go dokńcze i wkońcu polatam
zapek 29
Piękne papiery, kurcze to lepiej niż moje dnieprowskie na 649 ccm. Triumpha z 39 na oczy nikt nie widział, a do dniepra już się czepiają.
To będziemy dopingować, żeby kocur na szosie z myszami porządek robił niedługo.
To będziemy dopingować, żeby kocur na szosie z myszami porządek robił niedługo.
ZAPOR - służba w mundurze
A biker`s work is never done...
- zapek-1974
- Zapomaniak
Fajny
Tygrysek wraca do formy.
Zajebisty.
Zajebisty.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Na prawdę nie mogę się napatrzeć.
A co z przeniesieniem napędu ?
Jest już jakaś przekładnia ?
A co z przeniesieniem napędu ?
Jest już jakaś przekładnia ?
Co jest nakręcone na dolne koło pasowe? Bo jest znacznie wyższe, niż oryginalne zapowskie. Coś jest dodane, czy tylko ozdoba?
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
przekładnia od kawasaki vulkana 750 a raczej same tryby obudowa sie powoli robi a co do koła pasowego to zapowe jest ztoczone ponieważ będę montował pas zębaty o szerokości 50mm
zapek 29