zaz1200, co masz na myśli?
Fido, chciałem wrzucić zdjęcia, jak planuję wydechy, ale wyskakuje mi komunikat "Przekroczono maksymalną przestrzeń na dysku zajmowaną przez załączniki." Da się coś z tym zrobić?
Mój custom
Re: Mój custom
Też może być.
U mnie będzie 4 w 4 czyli standard :D
U mnie będzie 4 w 4 czyli standard :D
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Niezła sztuka, linia ładna. Co do zacisków, to również proponuje je dać na tył, bo tarcza je dociska do goleni, w takim wypadku, kiedy bedą odciągane od niej, na skutek drgań i sił przy hamowaniu, uszu mogą polecieć, a zacisk pojedzie z tarczą , jeszcze ci podetnie szprychy i niepotrzebnie się rozbijesz.
Fido moje wydechy chciałeś kilka postów wcześniej ujrzeć ? Ja się właśnie zastanawiam na d przerobieniem, bo jak zapalam o 6 rano silnik, to połowa Gdańska się budzi do życia i nie jest to zwykły zbieg okoliczności... muszę jakoś tam przemycić tłumiki, a najlepiej to bym zrobił opcje rozruch i grzanie na tłumikach, a potem w trasę , dźwignie w tył i na pustakach ogień aaaAAAAAAA ou yYYYEAAAA
Fido moje wydechy chciałeś kilka postów wcześniej ujrzeć ? Ja się właśnie zastanawiam na d przerobieniem, bo jak zapalam o 6 rano silnik, to połowa Gdańska się budzi do życia i nie jest to zwykły zbieg okoliczności... muszę jakoś tam przemycić tłumiki, a najlepiej to bym zrobił opcje rozruch i grzanie na tłumikach, a potem w trasę , dźwignie w tył i na pustakach ogień aaaAAAAAAA ou yYYYEAAAA
ZAPOR - służba w mundurze
Jak masz miejsce na tłumiki i do tego puste wydechy, to możesz zastosować patent, czyli przed pustym wydechem dajesz zawór. Coś, jak exup w motocyklach. Zresztą, jak sobie googlniesz "exhaust valve", "open exhaust valve", a szczególnie "E-Cutout" to zobaczysz, jak to jest realizowane.
https://www.youtube.com/watch?v=_ECVMuS37RM" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=_ECVMuS37RM" onclick="window.open(this.href);return false;
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
To ciekawe, ale zbyt radykalne. Tak miejsca to aż nie ma.
Właściwie nie chciał bym zaburzać lini rur i się zastanawiałem nat nacięciem rury, wstawienieb blach zwężających i spawaniem po zewnątrz oraz szlifowaniem, zeby nie wystawało nic. To by dało i zwężenie dla gazów i odbicie o ścianki. Powinno podnieść również basy.
...tak mi się wydaje, bo aż tak nie eksperymentowałem nigdy.
Właściwie nie chciał bym zaburzać lini rur i się zastanawiałem nat nacięciem rury, wstawienieb blach zwężających i spawaniem po zewnątrz oraz szlifowaniem, zeby nie wystawało nic. To by dało i zwężenie dla gazów i odbicie o ścianki. Powinno podnieść również basy.
...tak mi się wydaje, bo aż tak nie eksperymentowałem nigdy.
ZAPOR - służba w mundurze