moje Zapki
Re: moje Zapki
Wspomnienia wracaja. Niektore z tych starych Zapkow widywalem na zlotach. Na otwarciu na Bemowie, w Giżu itd. Mam gdzies foty. Jak wygrzebie to podrzuce
- zapek-1974
- Zapomaniak
Pasuje jak ulał.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
- zapek-1974
- Zapomaniak
No i stało się, ZAP zmienił właściciela. Może kiedyś znowu wrócę, jak to się mówi "nigdy nie mów nigdy".
Czemu nie dałeś znać że sprzedajesz ?
Przecież pisałem że go wezmę.
Przecież pisałem że go wezmę.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
- zapek-1974
- Zapomaniak
Trzeba było brać a nie zastanawiać się. Poszedł za sporo lepsza kasę więc nie było sensu was informować, skoro zastanawialiście się nad 12 tysiącami.
Jak byś się zdecydował na sprzedaż za 12 wtedy to bym zabrał ale zrezygnowałeś ze sprzedaży.
Cóż, trudno.
Cóż, trudno.
za ile poszedł ? jak zarejestrowany ?
Kurde, sprzedałeś Zapa szybciej niż H-D :D a Road Glida masz konkret i rocznicówke. Jestem w szoku :D
A biker`s work is never done...
- zapek-1974
- Zapomaniak
Roy też tego nie ogarniam.
Sprzedałem bo zabrali mi lejce na trzy miesiące. Wqurwiłem się, że nie mogę śmigać i sprzedałem. Zresztą wszytko wysprzedaję .
ZAP poszedł za 19500
Sprzedałem bo zabrali mi lejce na trzy miesiące. Wqurwiłem się, że nie mogę śmigać i sprzedałem. Zresztą wszytko wysprzedaję .
ZAP poszedł za 19500
To kasa rewelacyjna, serio. Ostatnio poszedł Shovelhead FX za 20 tys., więc gratuluję :)
Rezygnujesz z motocykli zupełnie?
Rezygnujesz z motocykli zupełnie?
- zapek-1974
- Zapomaniak
Puki co muszę zrezygnować. Rozglądam się za czym znacznie nowszym. Dużo śmigam z żoną po Europie i stąd potrzeba wymiany na coś świeżego
jak ten zap byl rejestrowany?
- zapek-1974
- Zapomaniak
Jawa .
Miał zrobione wszystkie dokumenty, że jest to Jawa ze zmienionym silnikiem , że ma silnik od Zaporożca 1200. Pełen legal .
Miał zrobione wszystkie dokumenty, że jest to Jawa ze zmienionym silnikiem , że ma silnik od Zaporożca 1200. Pełen legal .
19500 to bardzo zajebista kasa.
Na tyle mnie nie byłoby stać, choć sprzęt pierwsza klasa.
Człowiek za uczciwy i sam odradzałem Ci sprzedaż.
A trzeba było brać za 12 tyś.
Cóż, mówi się trudno.
Na tyle mnie nie byłoby stać, choć sprzęt pierwsza klasa.
Człowiek za uczciwy i sam odradzałem Ci sprzedaż.
A trzeba było brać za 12 tyś.
Cóż, mówi się trudno.
- zapek-1974
- Zapomaniak
Russisch Technology
Wybrałeś drogę przez MęKe :D gratuluje zakupu! Jaki jest plan? 100% oryginały, czy usprawnienia by jeździło i się nie psuło?
paaa
https://www.olx.pl/d/oferta/zaz-sam-dni ... KmyOz.html
paaa
https://www.olx.pl/d/oferta/zaz-sam-dni ... KmyOz.html
- zapek-1974
- Zapomaniak
Ja pierdole.... Pokazał się jak kupiłem emke.
Emka puki co do jazdy ale w planach malowanie na inny kolor. Chodzi zajebiście i nie wydaje mi się żeby to była droga przez mękę.
Emka puki co do jazdy ale w planach malowanie na inny kolor. Chodzi zajebiście i nie wydaje mi się żeby to była droga przez mękę.
Będzie, kuwa będzie.
A ten Zap powyżej z linka, kupa kasiorki, oj kupa.
A ten Zap powyżej z linka, kupa kasiorki, oj kupa.
Emka jest super.
Gdybym miał to tylko w oryginał.
Gratulacje zakupu .
Gdybym miał to tylko w oryginał.
Gratulacje zakupu .
Fido, kupa - nie kupa. Policzysz usługi, roboczogodziny, części itd. to wyjdzie akurat. Era silników za 3 stówki też już minęła.
Rusek to rusek, swoja ma za uszami, ale ma swój urok i klimat! Latem kupiłem Urala M-66 z 1972 roku, teraz poluje na zdrowego M-62. Ale wiadomo, najpiękniejsza jest Emka.
Rusek to rusek, swoja ma za uszami, ale ma swój urok i klimat! Latem kupiłem Urala M-66 z 1972 roku, teraz poluje na zdrowego M-62. Ale wiadomo, najpiękniejsza jest Emka.
- zapek-1974
- Zapomaniak
- zapek-1974
- Zapomaniak
Najlepsze w tej historii jest to, że zaproponował mi odsprzedaż ,i teraz najlepsze " za tą samą kwotę ci kupił" nawet nie wiedziałem jak zareagować.
Trzeba było wziąć łopatę i go jebnąć w łeb.
Kurła, taki sprzęt zmarnował.
Aż mnie serce rozbolała.
Kurła, taki sprzęt zmarnował.
Aż mnie serce rozbolała.