Cynowanie zbiornika kto gdzie?
-
- Zapomaniak
- Kontakt:
Cynowanie zbiornika kto gdzie?
Poszukuje namiar na kogoś kto podejmie się cynowania zbiornika paliwa do mojego zapka, nie ukrywam ze zalezy mi na czasie.
Re: Cynowanie zbiornika kto gdzie?
Chcesz wgnioty usuwać, czy dziury zaklejać?
Sam sobie nie poradzisz? Mały palniczek, pasta lutownicza, może być nawet do hydrauliki, kawałek drewna dębowego lub podobnego twardego, laska cyny do rynien.
Sam sobie nie poradzisz? Mały palniczek, pasta lutownicza, może być nawet do hydrauliki, kawałek drewna dębowego lub podobnego twardego, laska cyny do rynien.
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
-
- Zapomaniak
- Kontakt:
Chce parę małych dziórek załatac, jak nikogo nie znajdę to bede sie bawił sam ale po pierwsze nigdy tego nie robiłem bo drugie ciezko u mnie teraz z wolnym czasem a chciałbym w tym sezonie pojeździc zapkiem
Mogę pocynować, albo zaspawać tigiem, czy nalutować łatkę. Tylko, czy opłaca Ci się wysyłać?
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
-
- Zapomaniak
- Kontakt:
OK w poniedziałek ma to zobaczyć juz ktos na miejscu i powiedziec czy sie podejmuje jak nie to wtedy bedę sie z Tobą kontktował