witam wszystkich ZAPalenców!!!!!!! mam na imie tomek i pochodze z okolic ścinawy(woj.dolnośląskie) zaczynam budowe zapka i mam nadzieje ze moge liczyc na waszą pomoc .pozdrawiam
Raczej filologię ukraińską, hehehe Witaj Tomku, myślę że jest tu już spory zasób informacji potrzebnych do podjęcia decyzji o budowie. Nie jest to bułka z masłem i trzeba się narobić jak wół ale za to później, na drodze wszyscy inni są malutcy, o tacy :D
Witaj w domu, że tak powiem :)
Dzieki za miłe przyjecie do tak wsponiałego grona.zdaje sobie sprawe z długo trwałej i cięzkiej pracy przy budowie zapka ale nie boje sie nowych wyzwan a juz napewno takich które sprawiają mi przyjemność.
Cześć Tomek! obejrzyj foty i napisz mi czy w tej to ścinawie mieszkasz,Ja tam mieszkałem i chodziłem do szkoły Nr2,mam tam sporo znajomych i bywam tam czasami na motórach.Pozdrawiam
witam cie tak to ta ścinawa i nawet ta sama szkoła :D kurde fajnie poznac osobe która pochodzi z malej mieściny i na dodatek dosiada zapa.mój tata tez chodził do tej szkoły (pańczyszyn marian)pozdrawiam
No to jest nas dwóch!!!Nazwisko jest mi znane i chyba w mojej klasie była dziewczyna o tym nazwisku.Sięgnij do korzeni i zobacz kto jest z roku 62 i daj znać a wiosną na pewno przyjadę i zaparkuję pod czołgiem. :
....nie ma nic piękniejszego od motóra oprócz innego motóra!!!!!!!