Jestem Wojtek z Gliwic.Zalogowałem się na tym forum w maju no i trochę zeszło zanim zabrałem się za ten wpis.Więc jeszcze raz witam wszystkich zakręconych na punkcie ZAPA.Mój ostatni kontakt z motórem to jakieś 20 lat do tyłu kiedy skasowałem swoją CZ350.Skąd pomysł na ZAPA??Może są wśród Was tacy,którzy pamiętają jak na początku lat 90' ukazywała się gazetka MOTOR HOBBY.Mam do dzisiaj nr 4 z 92' ( cena 16000 hehe).Jest w nim przedstawiona maszyna jaką zbudował gostek, z silnikiem CHEVY 350 V 8. No i mnie nawiedziło-jeździć czymś innym od masówek,a jeszcze lepiej zbudować samemu.Temat przeleżał trochę w "kącie",ale nabrał mocy urzędowej i się realizuje.Jestem na etapie skupowania części,dosyć sporo już ich mam,łącznie z silniczkiem zapka z 1976'.Myślę że w przyszłym roku uda mi się zrobić ramę-tutaj nawiązałem wstępny kontakt z JACĄ.Dziękuje Wszystkim za cenne pomysły jakie tu przedstawiacie,dużo ułatwiają i inspirują.Życzę wszystkim dalszych sukcesów przy swoich maszynach.Pozdrawiam.
Witaj w świecie motocykli innych niż wszystkie. Ostatnio sporo obcuję z moim Zapem i nie wyobrażam sobie aby kiedyś w garażu miało mi go zabraknąc. Chwalę ten dzień, w którym zapadła spontaniczna decyzja o budowie własnego Zapka
Hej,10 i 11 grudnia zmieściłem tu wpisy,zdjęcia.Było parę Waszych odpowiedzi.Dziś tego nie nie ma,gdzieś zniknęlo hehe.Coś nie tak z moim kompem czy z tym forum.Nie pojmuję.