Witam wszystkich użytkowników.Jestem tu nowy.Stałem się szczęśliwym posiadaczem niekompletnego zapka
i spróbuje nadać mu dawny blask.Urzęduje pod Krakowem.Jeszcze nie mam żadnych fotek ale jak zrobię to postaram
się je wrzucić. Pozdrawiam wszystkich.Lolek
witam wszystkich
Re: witam wszystkich
![Witamy :welcome](./images/smilies/welcome.gif)
Czekamy na pierwsze zdjęcia.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Cześć. No to do roboty , bo sezon tuż, tuż :)
- zapek-1974
- Zapomaniak
Trzymam kciuki i życze dużo wytrwałości w realizowaniu projektu.
Hej, a ile kół ma ten niekompletny zapek? :) Gdzie konkretnie urzędujesz bo mamy do siebie dosyć blisko :)
A biker`s work is never done...
Bardzo dziękuje za ciepłe powitanie.I chętnie odpowiem na wasze pytania.Ramę do mojego zapka wraz z kołami odkupiłem od forumowicza
Zalo .Silnik na podkarpaciu w stanie nie znanym ,w trakcie rozbiórki wyszło że ma parę braków.Ktoś pisał że ta rama pochodzi z żywca.
A ja jestem z Niegoszowic .Mój zapek ma dwa koła ,i na razie nie wygląda imponująco, ale
jestem dobrej myśli i myślę że dam rade-
spróbuje.brakuje mi jeszcze skrzyni z kryzą i dzwonem ,będę szukał.Jak wszystko zweryfikuję to będę pisał co kupię ,a co sprzedam ,
łub zamienię.Pozdrawiam wszystkich lolek.
Zalo .Silnik na podkarpaciu w stanie nie znanym ,w trakcie rozbiórki wyszło że ma parę braków.Ktoś pisał że ta rama pochodzi z żywca.
A ja jestem z Niegoszowic .Mój zapek ma dwa koła ,i na razie nie wygląda imponująco, ale
![O rany :rany](./images/smilies/Orany.gif)
spróbuje.brakuje mi jeszcze skrzyni z kryzą i dzwonem ,będę szukał.Jak wszystko zweryfikuję to będę pisał co kupię ,a co sprzedam ,
łub zamienię.Pozdrawiam wszystkich lolek.
Tak, twoja rama pochodzi z Żywca i jest efektem pracy dyplomowej do technikum
Nieopodal Ciebie, ongiś kupiłem pierwszego Zapka (we wsi Zalas). Mamy do siebie 50 km, więc może zgadamy się na jakieś odwiedziny jak będzie cieplej i prace się posuną :) Życzymy wytrwałości :)
![Mruga ;)](./images/smilies/wink.gif)
A biker`s work is never done...
Witam nowego forumowicza:) przyjemnej lektury;)