Witam wszystkich
-
Witam wszystkich
Mój zapek na razie tylko w planach, z powodu częstych przeprowadzek i wynikających stąd problemów lokalowo-garażowych. Może więc trochę za wcześnie dołączyłem do Was. Ale co się odwlecze to nie uciecze" -więc obmyślam swój projekt kompletując powoli graty u staruszków na wsi - i podpatrując rozwiązania zastosowane przez innych, a w szczególności Was tu obecnych forumowiczów. Pozdrawiam 8)
xxx
myslę ze postąpiłeś słusznie
ja robię podobnie i przypatruję sie rozwiązaniom słuchając/czytając jednocześnie o rozwiązaniach mniej lub bardziej slusznych, to co mi odpowiada adoptuję do swoich planów i takim sposobem ma zamiar stworzyć własną maszynę z rozwiązaniami które sa jak najbardziej niezawodne co opisują Nasi bardziej doświadczeni w tej kwestii koledzy;))
powodzenia w kompletowaniu klamotów i niech "szmoc" będzie z Tobą
ja robię podobnie i przypatruję sie rozwiązaniom słuchając/czytając jednocześnie o rozwiązaniach mniej lub bardziej slusznych, to co mi odpowiada adoptuję do swoich planów i takim sposobem ma zamiar stworzyć własną maszynę z rozwiązaniami które sa jak najbardziej niezawodne co opisują Nasi bardziej doświadczeni w tej kwestii koledzy;))
powodzenia w kompletowaniu klamotów i niech "szmoc" będzie z Tobą