Bartek wita zapomaniakow:)
-
Bartek wita zapomaniakow:)
Witam...
znalazlem ta stronke calkiem przypadkiem :D Ale podoba mi sie...
Jestem z Przechlewa(woj pomorskie)
Co do zapkow... Mam zamiar zbudowac trajke na tym silniczku
Chyba z sentymentu bo moj tato mial dwa zapki.
Moze czasem cos zawiodlo ale uznaje ten silnik za przepiekny :
Na pewnym trajkowym forum zostalem wysmiany za zamiar montazu takiego piecyka :? Chociaz garb czy maluch nie jest w niczym lepszy...
w tym momencie jestem na etapie poszukiwan silniczka ew calego autka:)
To bedzie moja 2ga trajka(pierwsza byla z malczana)
znalazlem ta stronke calkiem przypadkiem :D Ale podoba mi sie...
Jestem z Przechlewa(woj pomorskie)
Co do zapkow... Mam zamiar zbudowac trajke na tym silniczku
Chyba z sentymentu bo moj tato mial dwa zapki.
Moze czasem cos zawiodlo ale uznaje ten silnik za przepiekny :
Na pewnym trajkowym forum zostalem wysmiany za zamiar montazu takiego piecyka :? Chociaz garb czy maluch nie jest w niczym lepszy...
w tym momencie jestem na etapie poszukiwan silniczka ew calego autka:)
To bedzie moja 2ga trajka(pierwsza byla z malczana)
-
a ja ci powiem, że silniczek od zapa jest dobry, nie wiem może mam jakiś egzemplarz eksportowy. Pamiętam jak Luazik jeszcze jeździł to z blokadą mostu startował na 2 kołach (jakieś 5 cm się uniosły przednie koła) :)
Ogólnie to rocznik luaza jakieś 92-93, a przebiegu to chyba nawet 10 tys nie ma, bo pierwszy właściciel zajechał skrzynie biegów i poszły mu też tryby od tylnych kół. I tak stał 5 lat na dworze, później mój ojciec go kupił remont się zaczął nawet się trochę pojeździło. Niestety remont się zatrzymał i tak stoi już ładne parę lat w garażu.
Ogólnie to rocznik luaza jakieś 92-93, a przebiegu to chyba nawet 10 tys nie ma, bo pierwszy właściciel zajechał skrzynie biegów i poszły mu też tryby od tylnych kół. I tak stał 5 lat na dworze, później mój ojciec go kupił remont się zaczął nawet się trochę pojeździło. Niestety remont się zatrzymał i tak stoi już ładne parę lat w garażu.